Το Devil May Cry 5 αργεί να κυκλοφορήσει ακόμα, παρόλο που γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Ο Nero, o Dante και η αγαπημένη παρέα των «δαιμονοκηνυγών» επιστρέφουν στις κονσόλες και τους υπολογιστές μας και πέρα από νέα γραφικά, χαρακτήρες και δαίμονες, φέρνουν και τακτικές που δεν θέλουμε να βλέπουμε σε Single-player τίτλους (ναι, σε εσένα αναφέρομαι Shadow of War).

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από το Gamespot αλλά και την Capcom, το νέο παιχνίδι της σειράς DMC θα περιέχει μικροσυναλλαγές. Οι πρώτες αναφορές από το Gamespot κάνουν λόγο για αγορά Orbs με πραγματικά χρήματα, ενώ ο Hideaki Itsuno, υπεύθυνος του DMC5 δήλωσε πως η ομάδα ήθελε να δώσει στους παίκτες την «προαιρετική επιλογή αγοράς των Red Orbs ώστε να σώσουν χρόνο και να αποκτήσουν αναβαθμίσεις και άλλα αντικείμενα πιο γρήγορα».

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα Orbs αποτελούν την οικονομία του παιχνιδιού και με την χρήση τους μπορούμε να ξεκλειδώσουμε νέες κινήσεις, να αγοράσουμε αναβαθμίσεις για την υγεία και το Devil Trigger μας καθώς και χρήσιμα αντικείμενα για το gameplay.

Η ομάδα ανάπτυξης πάντως δηλώνει πως η τιμολόγηση των αντικειμένων (σε αντιστοιχία με τα Orbs) έγινε με συγκεκριμένο τρόπο. Αρχικά, το πόσα orbs θα χρειαστεί μια κίνηση για να ξεκλειδωθεί έχει να κάνει με το πόσο ενδέχεται να την χρειάζεται η πλειοψηφία των παικτών. Από την άλλη, οι πιο «δύσκολες» και δυνατές κινήσεις θα είναι πιο ακριβές.

Τέλος, ο Matt Walker, παραγωγός της Capcom, δήλωσε μέσω Tweet πως το DMC5 είναι ισορροπημένο όπως τα προηγούμενα παιχνίδια και πως οι παίκτες δεν θα παρατηρήσουν μεγάλη διαφορά:

Το Devil May Cry 5 κυκλοφορεί για PS4, Xbox One και PC στις 8 Μαρτίου 2019.