Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε. Με ένα εκτενές Twitch Livestream, η CD Projekt RED έδωσε επιτέλους στην δημοσιότητα το πρώτο επίσημο Gameplay Trailer από το επερχόμενο Cyberpunk 2077, στο οποίο θα δούμε στιγμές από το Gamescom 2018 Demo.

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε πως το Cyberpunk 2077 πρόκειται για ένα FPS RPG με πολλά futuristic στοιχεία σε έναν πλανήτη στον οποίο κυριαρχεί η Cyberpunk αισθητική. Τα RPG στοιχεία είναι πολύ αισθητά, και για πολλούς, υπάρχουν επιρροές από αντίστοιχα παιχνίδια όπως το Deus Ex, ενώ το σύστημα μάχης φαίνεται αρκετά κλασσικό αλλά συνάμα και πολύ έντονο.

Από το βίντεο που μπορείτε να δείτε και παρακάτω, η CD Projekt RED «ζωγραφίζει» για άλλη μια φορά στον οπτικό τομέα καθώς τα πάντα, από τα σκηνικά μέχρι και τους χαρακτήρες, είναι πανέμορφα, ενώ το Character Designer μπορεί να θεωρηθεί τουλάχιστον ενδιαφέρον. Επιπλέον, παίρνουμε μια πρώτη ματιά από την ιστορία του παιχνιδιού, τις στιγμές και τις επιλογές διαλόγου, καθώς και από το σύστημα μάχης, τα όπλα και τις ιδιότητες των χαρακτήρων μας. Τέλος, το Cyberpunk 2077 απευθύνεται σε ενήλικες καθώς είναι αρκετά σκοτεινό, βάρβαρο, με σκληρή γλώσσα και ακατάλληλες σκηνές.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά απ’όσα γνωρίζουμε, και σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, το παιχνίδι βρίσκεται σε ένα πολύ καλό στάδιο καθώς είναι Playable από την αρχή μέχρι το τέλος, και το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνουν οι κατάλληλες εργασίες για καλύτερη απόδοση του τίτλου.