Η Corsair ανέκαθεν είχε το σύνδρομο του καρχαρία. Ορμάει με μανία εκεί που θα μυρίσει αίμα. Και αυτή τη φορά δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η τηλεόραση ήταν πάντα μια σταθερή αξία. Έγινε mainstream και απαραίτητη. Οι λόγοι ήταν αρχικά το ποιοτικό τηλεοπτικό θέαμα, οι κονσόλες και μετέπειτα η συνδρομητική που κατατάσσεται ουσιαστικά στο ποιοτικό τηλεοπτικό θέαμα. Ο συνδυασμός τους με το 3D την έκανε πιο παιχνιδιάρα μπαίνοντας στη 2η Δεκαετία του  21ου Αιώνα.  Πλέον είναι το κέντρο του σπιτιού, αφού είναι στο Wi-Fi, στριμάρει, παίζει games, ψυχαγωγεί, κουμπώνει κονσόλες και δορυφορική πάνω της.

Έχουμε 4 δεδομένα:

  1. Ότι οι Smart έδωσαν νέα πνοή στην έννοια της ομαδικής ψυχαγωγίας και
  2. η ραγδαία αύξηση της αποδοχής των e-sports. Αντί να δεις τον O’Sullivan να παίζει σνούκερ βλέπεις τελικούς LOL πχ.
  3. Οι περισσότερες οθόνες καλύπτουν τις βασικές απαιτήσεις για gaming όπως Refresh Rates >100 HZ και Response rates >5MS
  4. Η τάση για HTPC και η εμφάνιση των mini ITX προδιαγραφών για μητρικές/GPU και κουτιά

Το πρώτο βήμα ήταν το Bulldog. Ένα κομψό case που δεν στερείται τίποτα σε λειτουργικότητα και χαρακτηριστικά από οποιοδήποτε case κατάλληλο για μικρά γραφεία και σαλόνια! Το δεύτερο βήμα ήταν τα SF450/600 τροφοδοτικά με 92MM fan και wattage ικανό να σηκώσει την πιο απαιτητική μονή GPU και φυσικά την compact υδρόψυξη H5 SF.

Και φυσικά τι έλειπε; Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι!

To Lapdog έρχεται να συμπληρώσει αυτή την ανάγκη. Έχει χώρο για ποντίκι και για πληκτρολόγιο Corsair K65 ή Corsair K70 και το έχεις στα πόδια σου όσο παίζεις στην ΤV κάποιο παιχνίδι.

Σύμφωνα με την Corsair, έχει δική του 12V τροφοδοσία και καλώδιο USB 5 μέτρα για τη σύνδεση με το PC. Διαθέτει 2 εξωτερικές USB 3.0 θύρες οι οποίες μπορούν να φορτίσουν κινητό ή να δεχτούν headsets, USB κλπ. Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι έχουν δικές τους εσωτερικές USB θύρες καθώς και κρύπτη για τα καλώδιά τους.

Για να δείτε ακριβώς πώς είναι κατεβάστε το instructions manual από εδώ.