«Ο Furion θα το γυρίσει σίγουρα σε split-push rat doto στο late game«

Μία φράση που μπορεί να βγάζει πλήρες νόημα σε αυτούς που έχουν εξοικειωθεί με το παιχνίδι ενώ οι νέοι γρατζουνάν το κεφάλι τους προσπαθώντας να καταλάβουν την «κωδικοποιημένη» ομιλία.

Για αυτόν ακριβός τον λόγο η Valve μετά από την συγκέντρωση του υπέρογκου ποσού των 10 εκατομμυρίων δολαρίων στο International 4 αποφάσισε να δημιουργήσει ένα παράλληλο stream για τα παιχνίδια του International. Αυτό το παράλληλο stream θα είναι αφοσιωμένο στους νέους του παιχνιδιού και θα εξηγεί με απλά λόγια διάφορες στρατηγικές, διαδικασίες και items σε ένα competitive επίπεδο.

Τα λόγια της Valve:

[symple_box color=»gray» text_align=»left» width=»100%» float=»none»]
New to Dota? Or maybe you play Dota but have never gotten interested in the professional side of the game. Welcome to the Newcomer’s Broadcast, an English stream happening alongside the main stream, featuring commentary aimed at easing people into understanding the exciting world of BKBs, tri-lanes, and counter-picks.
[/symple_box]

Κατά πόσο θα έχει επιτυχία αυτί η προσπάθεια μένει να φανεί στην πράξη. Σίγουρα είναι αναμενόμενο ένα μεγάλο ποσοστό από trolling στα stream chats άλλα σαν κίνηση την βρίσκω πάρα πολύ καλή. Αν όντως οι casters έχουν μελετήσει ακριβώς τον τρόπο διεξαγωγής αυτού του επιχειρήματος θα έχει μεγάλη επιτυχία για αυτούς που ενδιαφέρονται. Μέχρι τότε οι νέοι dota ακόλουθοι θα βρείτε το σπίτι σας στο Dota 2 Greek Community μαζί με όλες τις απορίες σας.