Η Square Enix ξεκίνησε να μας δείχνει μια σειρά από εναλλακτικά κουστούμια που θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο Marvel’s Avengers. Το πρώτο που μας έδειξε είναι αυτό του Captain America, το Secret Outfit το οποίο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και μπορείτε να το δείτε εδώ.

Από την άλλη, μας έδειξε τον Joe Fixit, γνωστό και ως Grey Hulk. Οι αρχικές ρίζες του Hulk τον ήθελαν να είναι γκρι. Καλώς ή κακώς όμως, η φθηνή εκτύπωση του 1962 μερικές φορές έδειχνε λάθος χρώματα, ανάμεσά τους και το πράσινο. Για να αποφύγουν το πρόβλημα αυτό και τα επιπλέον κόστη για έξτρα εκτυπώσεις, έκαναν από εκείνο το σημείο και ύστερα, τον γνωστό ήρωα πράσινο. Ο Grey Hulk όμως δεν μπορούσε να μείνει στην αφάνεια, οπότε ήρθε αργότερα σαν ξεχωριστή προσωπικότητα.

Σε αντίθεση με την ωμή οργή του πράσινου Hulk, ο γκρι είναι πιο λοξός και χειριστικός, και εξακολουθεί να έχει υπερβολική δύναμη. Ξεκίνησε να αποκαλεί τον εαυτό του Joe Fixit και έπιασε δουλειά σαν Mob enforcer στο Las Vegas, ενώ το ντύσιμό του θύμιζε γκάνγκστερ του 1920.

Μπορεί να δείτε παρακάτω το βίντεο για τον Grey Hulk.