Μπορεί η ανακοίνωση του Borderlands 3 να έκλεψε την παράσταση στην παρουσίαση της Gearbox κατά την διάρκεια της PAX East 2019, δεν έλειπαν όμως και μικρότερες εκπλήξεις που αφορούν τους προηγούμενους τίτλους της σειράς.

Το Borderlands, το παιχνίδι που τα ξεκίνησε όλα, επιστρέφει για άλλη μια φορά μέσω της νέας Game of the Year Edition. Σύμφωνα με την 2K, η GOTY θα κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου εντελώς δωρεάν για τους κατόχους Borderlands (2009), και θα περιέχει τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που θα περιμέναμε από μια σύγχρονη έκδοση.

Αρχικά, έχουμε την προσθήκη του Minimap στην κύρια οθόνη του gameplay, απλοποίηση του Inventory System, και αυτόματη συλλογή αντικειμένων (σφαίρες, healthpacks κλπ). Επιπλεόν, το τελικό αφεντικό έχει αλλάξει ριζικά ώστε να αποτελεί πλέον μια πιο απαιτητική και επιβραβευτική μάχη με «μεγαλύτερο νόημα». Τέλος, τα «SHiFT player Rewards» έρχονται στο παιχνίδι, με τους κατόχους των Borderlands 2 ή Pre-sequel να λαμβάνουν 75 χρυσά Κλειδιά και δύο τυχαία όπλα όταν θα φτιάξουν τον Vault Hunter τους.

Όσο για τα Borderlands 2 και Pre-sequel, έχουμε την ανάπτυξη των ULTRA HD Texture Packs που θα κυκλοφορήσουν για τους κατόχους ως δωρεάν ενημέρωση. Τα πακέτα αυτά θα περιέχουν μοντέλα υψηλής ευκρίνειας για όλα τα στοιχεία και αντικείμενα των παιχνιδιών.

Τα ULTRA HD Texture Packs θα κυκλοφορήσουν στις 3 Απριλίου.