Όλοι μας θυμόμαστε το πρώτο Borderlands. Ήταν ένα από εκείνα τα παιχνίδια που κατάφεραν να δημιουργήσουν μια νέα εποχή στον τομέα των First-person Shooters. Ο έξυπνος συνδυασμός της φόρμουλας του Diablo με το είδος αυτό κατάφερνα να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερο σύνολο γεμάτο με νέες ιστορίες, καινοτόμους μηχανισμούς, αλλά και αμφιλεγόμενες αποφάσεις (ναι, για σένα λέω Destiny). Τις πρώτες μέρες ζωής του, το παιχνίδι της Gearbox μας είχε εντυπωσιάσει ιδιαίτερα καθώς μπορεί να περνούσαμε ατελείωτες ώρες σκοτώνοντας psychos και τέρατα, ψάχνοντας παράλληλα εκείνο το όπλο που θα δημιουργήσει εκρηκτικά αποτελέσματα συνοδευόμενα από critical hits και ειδικά εφέ. Εξάλλου το να βλέπεις τεράστιους αριθμούς να αναπηδούν από τα πτώματα των εχθρών σου είναι κάτι που δεν χορταίνεται τόσο εύκολα.

Πριν μερικούς μήνες, η Gearbox πραγματοποίησε την αποκάλυψη και επίσημη ανακοίνωση για το Borderlands 3. Ξεκίνησε ως μια απλή εικόνα με άγνωστους χαρακτήρες και ένα πέπλο μυστηρίου, και κατέληξε ως ένα μεγάλο event γεμάτο περίεργες παρουσιάσεις και έντονο hype από την ίδια την ομάδα ανάπτυξης. Ομολογώ πως δεν συμμεριζόμουν τον ενθουσιασμό των υπόλοιπων παικτών, ειδικά μετά από τα σκηνικά που ακολούθησαν την ανακοίνωση. Πλησιάζοντας όμως στην κυκλοφορία, δεν μπόρεσα να αντισταθώ και έτσι ‘βούτηξα’ για άλλη μια φορά στον κόσμο της Pandora για να διαπιστώσω τι νέες εκπλήξεις με περιμένουν.

Επιστρέφουμε στον πλανήτη της Pandora για να κυνηγήσουμε πλούτη και δόξα μέσα σε εξωγήινα συντρίμμια, φωλιές τεράτων, και περιοχές γεμάτες με psychos, μισθοφόρους και αξιοπερίεργους χαρακτήρες. Πολλές γνωστές φυσιογνωμίες θα ξαναβρεθούν στο δρόμο μας με την ιστορία να αποσκοπεί στην ολοκλήρωση προηγούμενων κεφαλαίων και character arcs. Επτά χρόνια μετά τα γεγονότα του Borderlands 2, το τοπίο είναι και πάλι γεμάτο με εγκληματικές φιγούρες που ψάχνουν έναν τρόπο εισόδου στα Vaults για λογαριασμό άλλων. Οι σύμμαχοι που μας έχουν απομείνει θα βοηθήσουν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο για να αντιμετωπίσουμε τις νέες απειλές. Φυσικά, από όλο αυτό το χάος δεν θα έλειπαν και δύο νέοι ανταγωνιστές, οι Calypso Twins, που θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι οι κακοί κάποιου καρτούν ή μιας κλασικής τηλεοπτικής σειράς λόγω των φαινομενικά ρηχών στόχων τους.

H ιστορία δεν διαφέρει ιδιαίτερα από εκείνη των προηγούμενων τίτλων, γεγονός κάπως αποκαρδιωτικό αν αναλογιστούμε πως παιχνίδια βασισμένα στην Pandora όπως το Tales of the Borderlands κατάφεραν να κάνουν πιο αγαθούς πρωταγωνιστές αγαπητούς στο κοινό και να διηγηθούν μια διαφορετική περιπέτεια γεμάτη γοητεία, αστείες καταστάσεις και μοναδικές ερμηνείες. Θα περιμέναμε και κάτι αντίστοιχο από τον νέο τίτλο. Αυτό βέβαια, δεν πάει να πει ότι δεν υπάρχουν χαρακτήρες που θα μας κάνουν να γελάσουμε έστω και λίγο ή πως δεν είναι ένας ικανοποιητικός επίλογος σε μια ήδη μεγάλη υπόθεση.

Επιλέγουμε έναν από τους τέσσερις νέους Vault Hunters και προσγειωνόμαστε στην επιφάνεια της Pandora για να την βρούμε για άλλη μια φορά λεηλατημένη. Όπως πάντα, θα συναντήσουμε τον Claptrap που έχει ως βασικό σκοπό να μας μάθει τους μηχανισμούς και την λογική του παιχνιδιού και να μας κατευθύνει στην αρχική περιοχή για να βρούμε την Lilith, την πρώτη από τους Vault Hunters και νυν αρχηγό των Crimson Raiders, μιας οργάνωσης που προστατεύει τους εναπομείναντες ευυπόληπτους κατοίκους του πλανήτη. Την στιγμή που γινόμαστε μέλη της οργάνωσης μαθαίνουμε πως οι Raiders βρίσκονται σε πόλεμο με τους Calypso Twins οι οποίοι χρησιμοποιούν την φήμη τους ως Streamers για να δημιουργήσουν μια ομάδα φανατικών και να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο των Vaults δίχως κάποιον συγκεκριμένο ή προφανή λόγο – τουλάχιστον έτσι φαίνεται στην αρχή.

Πέρα από ιδιαίτερη εμφάνιση και χαρακτήρα, οι τέσσερις ήρωες έχουν ικανότητες που τους διαφοροποιούν από τους προηγούμενους κυνηγούς. Τα Skill Trees τους είναι διαμορφωμένα γύρω από την κλάση τους, τα όπλα που κουβαλάνε και τα εργαλεία που έχουν μαζί τους. Σε αντίθεση με το παρελθόν, όπου είχαμε μόνο μια ειδική ικανότητα προς χρήση, τώρα τρία ενεργά skills στολίζουν το loadout μας και μας δίνουν περισσότερες επιλογές για να διαμορφώσουμε το στυλ παιχνιδιού μας (ανάλογα πάντα τα όπλα που χρησιμοποιούμε). Ευτυχώς, τα όπλα συνεχίζουν να μας προσφέρουν ένα ευχάριστο gunplay, ειδικά όταν τα εφέ και οι ικανότητές τους συνδυάζονται με το περιβάλλον και τα χαρακτηριστικά του ήρωά μας.

Ξεκινάμε την περιπέτειά μας με την Amara, μια ακόμα Siren που εντυπωσιάζει τόσο με την εμφάνιση όσο και με το οπλοστάσιό της. Με διακριτά τατουάζ και ψυχικές δυνάμεις, η Amara ήταν η πρώτη μας επιλογή παρόλο που είναι melee-centric χαρακτήρας. Οι δυνάμεις της υλοποιούν ψυχικά χέρια που μπορούν να διαλύσουν τους εχθρούς μας με άμεσα χτυπήματα (ή χτυπήματα στο έδαφος), και μας μεταμορφώνουν προσωρινά σε μια πολεμίστρια που παραπέμπει στην Θεά του Ινδουϊσμού, Durga. Επιπλέον, η Amara μπορεί να αλλάξει το φυσικό στοιχείο των επιθέσεων της τόσο στις ικανότητες όσο και στις σφαίρες των όπλων που κουβαλάει.

Η δεύτερη θηλυκή ύπαρξη, η Moze the Gunner θα μπορούσε άνετα να θεωρηθεί η μηχανικός της παρέας. Το βασικότερο όπλο της είναι ο Iron Bear, ένα μεγάλο ρομπότ που χρησιμοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά την διάρκεια της μάχης. Οι ικανότητές της επικεντρώνουν σε αυτό καθώς κάθε δέντρο της επιτρέπει να του φοράει διαφορετικά όπλα και εργαλεία, ακόμα και μια παραπάνω θέση στο πιλοτήριο. Λόγω της ύπαρξης του Iron Bear όμως, η Moze κινείται πιο αργά από τα υπόλοιπα μέλη και αντέχει περισσότερα χτυπήματα από εχθρούς. 

Ο FL4K the Beastmaster, που τραβάει εξίσου το ενδιαφέρον λόγω της εμφάνισής του, είναι ο αντίστοιχος Hunter μιας και επιστρατεύει πλάσματα για να τον βοηθήσουν στην μάχη. Τα δέντρα ικανοτήτων του του επιτρέπουν να ελέγχει τρία διαφορετικά pets (Spiderant Centurion, Guard Skag και Jabber Sidekick)  και να τα αλλάζει επί τόπου ανάλογα την περίσταση. Ο FL4K ειδικεύεται σε μάχες από απόσταση μιας και μπορεί να στέλνει τα κατοικίδιά του για να τραβάνε τις επιθέσεις ενώ αν ποτέ τραυματιστούμε μπορούμε να τα εκπαιδεύσουμε να μας σηκώνουν. Αυτό κάνει και τον χαρακτήρα την ιδανική επιλογή για αυτούς που θέλουν να παίζουν μόνοι τους και να διευκολύνουν την περιπλάνησή τους στον κόσμο. 

Τελευταίος, ο Zane the Operative βρίσκεται λίγο πιο κοντά στην παράδοση μιας και χρησιμοποιεί μια ποικιλία από κλασικά όπλα, εργαλεία και ικανότητες όπως χειροβομβίδες, ρουκέτες και…αντιπερισπασμούς μέσω ολογραμμάτων. Επιπλέον, μπορεί να επιστρατεύσει το SNTNL Drone για να πολυβολίσει τους εχθρούς του την στιγμή που μπορεί να προστατευθεί από αντίπαλα πυρά μέσω του Deployable Barrier.

Παλιά όπλα ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι και νεότερα έρχονται να προσφέρουν μια παραπάνω δόση χιούμορ και «μοναδικότητας». Όλοι γνωρίζουμε για το όπλο που βγάζει πόδια και τρέχει αλλά δεν είναι το μόνο που θα μας κινήσει το ενδιαφέρον. Θα βρούμε όπλα που όταν ρίχνουν ακούγονται προσβολές και βρισιές, άλλα που μεταμορφώνονται από τακτικά εργαλεία σε μέσα ολοκληρωτικής καταστροφής, και άλλα από γνωστούς κατασκευαστές που προτείνονται για εχθρούς με πανοπλίες, συγκεκριμένες αδυναμίες ή ακόμα και ρομπότ. Για παράδειγμα, τα Maliwan μπορεί να είναι αδύναμα από μόνα τους αλλά οι φυσικές τους ιδιότητες βοηθούν να ξεπεράσουμε τα εμπόδια πάνω σε κάποιον εχθρό. Τα Hyperion είναι ρυθμισμένα ώστε να μας προστατεύουν όταν κοιτάμε το στόχαστρο ενώ η Tediore διατηρεί την πήχη υψηλά αφού θεωρεί πως είναι καλύτερα να πετάς το όπλο σου για να εκραγεί παρά να κάθεσαι να το ξαναγεμίζεις (δεν χάνεται φυσικά).

Η εξερεύνηση του κόσμου της Pandora (αλλά και των νέων πλανητών που υπάρχουν πλέον) εμπλουτίζεται με την ύπαρξη Easter Eggs, κιβωτίων γεμάτων με πυρομαχικά και εργαλεία, και lootboxes με νέα όπλα και mods. Σε κάθε περιοχή υπάρχουν καταυλισμοί με bandits ή φωλιές τεράτων που θα μας επιτεθούν με την πρώτη ευκαιρία, ενώ οι NPCs που θα συναντήσουμε ίσως έχουν και κάποιο quest για εμάς. Οι αποστολές δεν ξεφεύγουν ιδιαίτερα από το μοτίβο του παρελθόντος μιας και οι περισσότερες καταλήγουν στο γνωστό “σκότωσε τον τάδε, μάζεψε άχρηστα αντικείμενα που θα σώσουν τον κόσμο, σώσε τον τάδε” κλπ. Όσο για τους εχθρούς που θα σκοτώσουμε ποικίλουν τόσο σε εμφάνιση όσο και σε δύναμη. Υπάρχουν οι απλοί “στρατιώτες” που πεθαίνουν με λίγες καλές βολές, ενώ άλλοι δυνατότεροι (Badass κλπ) θα χρειαστούν το κάτι παραπάνω για να τους ρίξουμε. Όσο πιο δυνατός είναι ο αντίπαλός μας τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να τύχουμε ένα καλό όπλο. Στο αποκορύφωμα είναι τα αφεντικά που χρειάζονται ένα ολόκληρο οπλοστάσιο μιας και πάλι μαζεύουν τις σφαίρες σαν σφουγγάρια – ένα κλασικό πρόβλημα για την σειρά (τι, μόνο τα καλά θα είναι κλασικά;)

Στους νέους τρόπους μετακίνησης έχουμε το climbing και sliding ενώ αν παίζουμε μαζί με κάποιον φίλο μας το pinging system μας βοηθάει να συνεννοηθούμε χωρίς headset ή chat. Μέσω αυτού μπορούμε να σημαδεύουμε κιβώτια, σεντούκια, όπλα, εχθρούς ή σημεία ενδιαφέροντος για τους φίλους ή συμπαίκτες μας, ή να γνωστοποιούμε ότι βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση. Προφανώς, όλα αυτά προέρχονται από το Apex Legends και πιθανόν να είναι απαραίτητες προσθήκες για ένα μοντέρνο παιχνίδι, αλλά σίγουρα τα χρησιμοποιήσαμε στο έπακρον.

Μιλώντας για μετακίνηση, έφτασε η ώρα να αναλύσουμε λίγο παραπάνω τις νέες τοποθεσίες που θα επισκεφθούμε. Μέχρι τώρα είχαμε την Pandora ως τον βασικό και κύριο προορισμό μας. Στο Borderlands 3 αυτό αλλάζει με 3 νέους πλανήτες να εμπλουτίζουν τον κόσμο του. Μαζί με την Pandora θα εξερευνήσουμε τους Promethea, Eden-6, και Athenas με κάθε πλανήτη να έχει διαφορετικές τοποθεσίες, μοναδικά περιβάλλοντα και ακόμα περισσότερες γωνίες με θησαυρούς και όπλα. Με πιο απλά λόγια θα αφήσουμε την σκόνη της ερήμου για να βρεθούμε σε βάλτους, δάση και μεγαλοπρεπείς πόλεις με νέους χαρακτήρες αλλά και είδη εχθρών. 

Η Promethea είναι το σπίτι της Atlas Corporation, και αποτελεί έναν πλανήτης που χαρακτηρίζεται από πολεμικό κλίμα και τεράστια κτίρια που μοιάζουν περισσότερο με οχυρά παρά κατοικίες. Οπλικά συστήματα, σφαίρες, εκρήξεις και φωτιές συνθέτουν ένα καρβουνιασμένο πολεμικό τοπίο με ένα είδος τερατόμορφων τροκτικών να προσπαθεί να προστατεύσει τις φωλιές του. Σκεφτείτε ένα διαφορετικό είδος Skaag μιας και οι κάτοικοι του πλανήτη χρησιμοποιούν το κρέας τους για τροφή. O Eden-6 από την άλλη, ως σπίτι της Jakobs Clan, είναι ο πιο πράσινος εκ των τεσσάρων αφού καλύπτεται από δέντρα, φυτά και βάλτους. Πλάσματα όπως οι Saurians και οι Jabbers θα προσπαθήσουν να μας διακόψουν την πρόσβαση στις τρεις βασικές περιοχές των Ambermire, Jakob’s Manor, και Fort Sunshine. Τέλος, ο Athenas είναι ένας πιο…ειρηνικός πλανήτης αφού είναι σπίτι των μοναχών της Order of the Impending Storm – μέχρι που η Maliwan επιτέθηκε.

Η προσθήκη των νέων πλανητών δίνει την απαραίτητη πνοή φρεσκάδας στον κόσμο του παιχνιδιού. Θα μου πείτε βέβαια πως άλλα παιχνίδια της σειράς (βλ. The Pre-sequel) τόλμησαν να αλλάξουν παραστάσεις ρίχνοντάς μας σε άλλους πλανήτες/δορυφόρους όπως το φεγγάρι. Έτσι και εδώ, η επιφάνεια των αγνώστων πλανητών έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα για να μας δοθεί η ψευδαίσθηση του κάτι νέου.

Τα ανανεωμένα συστήματα ανάπτυξης και η νέα Engine της Gearbox χρησιμοποιούνται για άλλη μια φορά μετά τα HD Packs των Borderlands 1 & 2, για την βελτίωση των γραφικών του νέου τίτλου. Έτσι, έχουμε ως αποτέλεσμα πιο όμορφα σχέδια, λεπτομερείς χαρακτήρες, και στοιχεία που προσδίδουν μια μοναδική γοητεία σε έναν τίτλο που πλέον έχει χαρακτηριστικό και άκρως γνώριμο στυλ μέσω των cartoon Cel-shaded μοντέλων του. Τα facial expressions είναι περισσότερα και πιο ακριβή, ο χαρακτήρας μας πλέον έχει την δική του φωνή και συμμετέχει στους διαλόγους, και οι κινήσεις όλων των μοντέλων ισορροπούν ανάμεσα στην φαντασία και τον ρεαλισμό. Τα όπλα επιτέλους θυμίζουν περισσότερο μηχανές θανάτου παρά πλαστικά παιχνίδια, και το feedback των βολών και των ικανοτήτων μας είναι πολύ πιο ικανοποιητικό και αισθητό.

To Borderlands 3 μας δίνει διάφορες ρυθμίσεις για να τροποποιήσουμε την απόδοση του στο σύστημά μας. Στις βασικές ρυθμίσεις έχουμε την επιλογή για DirectX11 και DirectX12, σε ποια οθόνη θα παίζουμε και σε τι διαστάσεις (Fullscreen, Windowed Mode, Windowed Borderless) και την ανάλυση. Στις ίδιες ρυθμίσεις έχουμε το Vsync, Resolution Scale και Limit Frame Rate (φτάνει μέχρι 120FPS + Unlimited) αλλά και Custom Frame Rate. Επιπλέον, μπορούμε να ρυθμίσουμε τα HDR και Brightness, UI Safe Area, Field of View, Vehicle Field of View και HUD Scale.

Από την άλλη, έχουμε τις προτιμήσεις για Display Stats, Anti-aliasing, FidelityFX Sharpening και Camera Motion BLur ενώ από τις πιο Advanced ρυθμίσεις έχουμε τα Graphics Qualiy, Texture Streaming, Anisotropic Filtering, Material Quality, Shadows, Draw Distance, Enviroment Texture & Detail, Terrain Detail, Foliage Detail, Character Texture Detail, Character Detail και Screen Space Reflections. Τέλος, τα Presets φτάνουν μέχρι το Ultra.

Για τις απαιτήσεις αυτής της κριτικής χρησιμοποιήσαμε ένα σύστημα με επεξεργαστή Intel Core i5-4690 στα 3.5Ghz, μια κάρτα γραφικών NVIDIA GTX1060 στα 3GBVRAM και 8GB Ram DDR3 των 1500Mhz. To Borderlands 3 απαιτεί έναν Intel i7-4770, μια κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB και 16GB RAM. Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι πως το σύστημά μας πέφτει λίγο πιο κάτω από τις απαραίτητες απαιτήσεις οπότε προετοιμαζόμαστε για κολλήματα, πτώσεις σε FPS και άλλα προβλήματα.

Παραδόξως, στα 1080p μπορούσαμε να διατηρήσουμε ένα εύρος καρέ μεταξύ 50 και 60fps με τις περισσότερες επιλογές ρυθμισμένες στα Ultra, εκτός από τα Antialiasing, ambient occlusion και shadows τα οποία τέθηκαν σε χαμηλότερα presets. Δυστυχώς όμως, ήμασταν και εμείς έρμαια των καταστάσεων μιας και η κυκλοφορία του παιχνιδιού δεν είναι και η πιο ισορροπημένη από άποψη απόδοσης. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα παρατηρούσαμε κολλήματα ή απότομες πτώσης των καρέ χωρίς όμως να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αιτία. Μετά από αρκετό ψάξιμο και πειραματισμούς καταφέραμε να μετριάσουμε το «κακό» με ακόμα μερικές χαμηλές ρυθμίσεις, κλείσιμο ή παύση ορισμένων εφαρμογών (ακόμα και του Epic Game Store) και δοκιμή διαφορετικών GeForce Drivers (αλλά παραμείναμε στον νεότερο).

Tο Borderlands 3 είναι ένα παιχνίδι γνωστό για το gameplay του και το ιδιόρρυθμο χιούμορ του. Στην παρούσα ιστορία όμως, αυτό ενισχύεται από ορισμένες όμορφες στιγμές μεταξύ των παλιών και των νέων χαρακτήρων που εξελίσσονται από απλές βοήθειες σε σημαντικούς πρωταγωνιστές. Κάθε χαρακτήρας έχει τα δικά του βάσανα και άλυτα προβλήματα που σιγά-σιγά καταφέρνουν να λύσουν από μικρές αλλά σημαντικές πράξεις. Θα λέγαμε πως η ιστορία είναι το «κλείσιμο» που θα θέλαμε να δούμε για όλους τους χαρακτήρες αλλά και για τον χαοτικό κόσμο στον οποίο βρισκόμαστε, παρόλο που δεν είναι το αριστούργημα που πολλοί θα θέλαμε.

Μετά την ιστορία όμως, το ενδιαφέρον στρέφεται προς το τελικό περιεχόμενο. Στο Endgame θα βρούμε τον εαυτό μας να σκοτώνει ανελέητα τέρατα και άλλους εχθρούς σε όλους τους πλανήτες για να βρούμε κάτι διαφορετικό ή ένα ακόμα καλύτερο όπλο. Ωστόσο, σε σχέση με τους προηγούμενους τίλους της σειράς υπάρχουν περισσότερα πράγματα για να κάνουμε όπως το True Vault Hunter, δηλαδή το αντίστοιχο New Game+ Mode, με το οποίο διατηρούμε όλα τα όπλα, τα mods, τα skills και τα επίπεδά μας και ξεκινάμε εκ νέου του Campaign για να το ολοκληρώσουμε πλήρως. Από εκεί και πέρα, έχουμε την επιλογή να λάβουμε μέρος στο Circle of Slaughter, το horde mode όπου αντιμετωπίζουμε κύματα εχθρών για καλύτερα αντικείμενα ή στο Proving Grounds για να αντιμετωπίσουμε τρεις φάσεις με παντοδύναμους εχθρούς. Μπορούμε επίσης να ενεργοποιήσουμε το Mayhem Mode που μας δίνει καλύτερα αντικείμενα αλλά δίνει και στους αντιπάλους μας ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και να μαζέψουμε Tokens και πόντους εμπειρίας για να ανοίξουμε τα Guardian/Badass Ranks για παραπάνω δύναμη και ικανότητες.

Σε γενικές γραμμές, το Borderlands 3 διατηρεί την ταυτότητά του με το αγαπημένο μας gunplay και μια νέα ιστορία που έχει ως σκοπό να ολοκληρώσει αρκετά character arcs. Είναι ένας ικανοποιητικός επίλογος που περιμέναμε αρκετά χρόνια στο loot-shooter της καρδιάς μας, και οι νέοι μηχανισμοί, τα συστήματα και τα όπλα, μας επιτρέπουν να τον ζήσουμε όπως εμείς επιθυμούμε. Αν δεν γνωρίζετε την σειρά ή δεν σας αρέσουν τα παιχνίδια αυτού του είδους, τότε το Borderlands 3 δεν θα καταφέρει να σας πείσει. Αντίθετα, αν είστε από τους λεγόμενους «βετεράνους» τότε ετοιμαστείτε για μια κλασική εμπειρία που μας προσφέρει νέα πράγματα μέσω μιας γνωστής συνταγής. Με λίγα και πιο απλά λόγια, το Borderlands 3 είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι που παρά τα προβλήματά του θα μας τραβάει στον κόσμο του ξανά και ξανά.

Το Borderlands 3 βρίσκεται στο Epic Games Store στην τιμή των 59,99€.

Ευχαριστούμε θερμά την CD Media, 2K Games και Gearbox Software για την παροχή του Review Code.

Borderlands 3 - PC Review
ΙΣΤΟΡΙΑ7.5
GAMEPLAY8.5
ΓΡΑΦΙΚΑ8
ΑΠΟΔΟΣΗ6.5
ΔΙΑΡΚΕΙΑ8
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ8
8Πολύ καλό
Reader Rating: (1 Vote)
9.0