Η Stunlock Studios ανακοίνωσε σήμερα την ανάπτυξη του Battlerite Royale mode, ενός συνδασμού των Action MOBA/Arena Brawler και των Battle Royale modes σε ένα ενιαίο πρόγραμμα. Όπως αναμένεται, το Battlerite Royale θα ρίχνει 20 παίκτες σε έναν χάρτη είτε μόνους τους, είτε παρέα με έναν ακόμα παίκτη και νικητής θα είναι αυτός που θα ζήσει στο τέλος.

Ο Johan Ilves, Marketing Director της Stunlock Studios, είπε:

Με to top-down Battle Royale mode έχουμε θέσει ως στόχο να αποδώσουμε την απόλυτη εμπειρία επιβίωσης σε λάτρεις των RPG Action και MOBA παιχνιδιών. Θέλουμε να δώσουμε στους παίκτες τον ενθουσιασμό μιας Diablo-esque εμπειρίας εξερεύνησης σε συνδυασμό με την ποικιλία ενός MOBA χαρακτήρα και τη συγκίνηση ενός παιχνιδιού επιβίωσης. Λέγοντάς τα παραπάνω, νομίζω ότι όποιος ψάχνει για μια νέα και διαφορετική αντίληψη στο είδος Battle Royale θα διασκεδάσει αρκετά.

Όπως και τα κανονικά Modes του Battlerite, έτσι και το Royale θα παίζεται από μια πανοραμική οπτική και οι παίκτες θα χειρίζονται τον χαρακτήρα τους μέσω των WASD πλήκτρων και θα χρησιμοποιούν τις ικανότητές τους, τα builds και λίγη τύχη για να αναδειχθούν νικητές. Σκοτώνοντας έναν αντίπαλο μπορούμε να πάρουμε νέα αντικείμενα και προσωρινές δυνάμεις στην προσπάθειά μας για επιβίωση.

Το Battlerite Royale αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.