Αυτή είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Deathbound

Tate Multimedia και Trialforge Studio ανακοίνωσαν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το επερχόμενο action RPG Deathbound, το οποίο χαρακτηρίζεται ως ένα “party co-op Soulslike”.

Το παιχνίδι τοποθετείται σε έναν σκληρό κόσμο σκοτεινής φαντασίας όπου η πίστη και η επιστήμη βρίσκονται σε σύγκρουση, γεμάτο με τρομακτικά πλάσματα και πολεμιστές. Οι παίκτες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους νεκρούς πολεμιστές που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο και να μεταμορφώνονται δυναμικά μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της μάχης με το μοναδικό σύστημα τεσσάρων ηρώων του Deathbound.

Οι πεσόντες πολεμιστές έχουν τις δικές τους μοναδικές δεξιότητες, στυλ μάχης και ιστορίες, οι οποίες μοιράζονται ένα κοινό σώμα. Η σχέση μεταξύ των χαρακτήρων επηρεάζει σημαντικά το gameplay, με την Εκκλησία του Θανάτου και τη Λατρεία της Ζωής να βρίσκονται σε αντιπαράθεση. Ο συνδυασμός αντιθέτων φατριών στο ίδιο σώμα προκαλεί συγκρούσεις με συνεπακόλουθα αποτελέσματα στη μάχη, ενώ οι ισχυρές συνεργασίες μπορούν να προσφέρουν ενισχύσεις στη μάχη.

Το Deathbound θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series, και PC μέσω Steam, Epic Games Store, και GOG στις 8 Αυγούστου.