Η Activision και η Infinity Ward αποκάλυψαν εχθές, 30 Μαίου, το νέο παιχνίδι στην σειρά του Call of Duty, το CoD: Modern Warfare. Μαζί με την ανακοίνωση, η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο gameplay trailer μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας και μερικές παραπάνω πληροφορίες.

Το Call of Duty: Modern Warfare θα είναι κάτι νέο για την σειρά και θα χρησιμοποιεί νέα engine για την ανάπτυξή του, με τα γραφικά του να μας προσφέρουν μια φωτο-ρεαλιστική εμπειρία.

Το gameplay του τίτλου αναμένεται να ξεφύγει από τα καθιερωμένα και να βάλει τους παίκτες σε σενάρια επιχειρήσεων παράλληλα με μια μεγάλη ποικιλία από διεθνείς ειδικές δυνάμες από όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις και τις εκτάσεις της Μέσης Ανατολής.

Επιπλέον, στο Call of Duty: Modern Warfare, οι παίκτες θα ζήσουν μια νέα ιστορία που θα επεκτείνεται καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Φυσικά, δεν θα λείπουν τα Online και Classic Multiplayer Modes καθώς και Squad Co-op αποστολές για παίκτες κάθε ικανότητας.

Τέλος, θα υποστηρίζεται cross-play μεταξύ υπολογιστών και κονσολών PC και δεν θα υπάρχει Season Pass.

Με την κυκλοφορία του Modern Warfare, η ομάδα λαμβάνει μέτρα για να ενώσει την κοινότητα. Πρώτον, η ομάδα σχεδιάζει το Modern Warfare να παίζεται σε PC και κονσόλες μέσω υποστήριξης cross-play. Επίσης, η ομάδα εξαλείφει το παραδοσιακό Season Pass, ώστε να μπορεί να προσφέρει περισσότερους δωρεάν χάρτες και περιεχόμενο, καθώς και εκδηλώσεις μετά την κυκλοφορία προς όλους τους παίκτες.

Το Call of Duty: Modern Warfare αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου.