Η Capcom ανακοίνωσε τον επόμενο DLC χαρακτήρα για το γνωστό Fighting παιχνίδι της, Street Fighter V που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλη. Ο λόγος για την Falke, την νέα μαχήτρια που μπορεί να χρησιμοποιήσει την Psycho Power, ικανότητα-υπογραφή του M. Bison. Μαζι με την ανακοίνωση, η εταιρεία δημοσίευσε ένα νέο trailer.

To νέο πρόσωπο στο roster, γνωστή και ως Guardian Hawk, κρατάει ένα Staff με το όνομα «Harmony”. Η Falke αποτελεί «προιόν” πειραμάτων του M. Bison και την Shadaloo Corporation που την εκπαίδευσαν στις πολεμικές τέχνες και την χρήση της Psycho Power.

H Falke χρησιμοποιεί την Psycho Power και την ενσωματώνει μέσα σε αντικείμενα, με κυριότερα το Harmony με το οποίο την εξαπολύει. Τέλος, όσον αφορά την προιστορία της, η Falke διασώθηκε από τον Ed μετά από χρόνια βασανιστηρίων, και ξέφυγε από την Shadaloo. Πλέον, έχει ως σκοπό να βρει άλλα άτομα που έχουν ανάγκη από ένα χέρι βοηθείας.

Η Falke είναι η τρίτη χαρακτήρας για την τρίτη σεζόν του παιχνιδιού με τους Cody, G, και Sagat να ακολουθούν, και θα είναι διαθέσιμη στο Street Fighter V από τις 24 Απριλίου.