Το Anthem κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες και ήδη οι παίκτες έχουν «πάρει φωτιά» σχολιάζοντας τις σχεδιαστικές επιλογές της ομάδας ανάπτυξης καθώς και το γενικότερο gameplay του τίτλου.

Τα προβλήματα εξακολουθούν να «ταλανίζουν» όλους όσους έχουν την ευκαιρία να παίξουν τον νόε τίτλο της BioWare η οποία ακόμα προσπαθεί να τα λύσει και να κάνει τον τίτλο όσο πιο ισορροπημένο γίνεται.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο διευθύνων του live service της BioWare, Chad Robertson, αναγνωρίζει τα προβλήματα και δηλώνει συγκεκριμένα:

Καταλαβαίνουμε ότι έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το παιχνίδι. Ως Live Service ομάδα, μια βασική αρχή μας είναι να ακούμε την κοινότητα. Χρησιμοποιούμε αυτή τη διορατικότητα για να διορθώσουμε ζητήματα και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής των παικτών στο παιχνίδι. Το πιο πρόσφατο patch – αυτό που παίζετε τώρα – αντανακλά τα σχόλιά σας. Πέρα από αυτό, έχουμε μια μεγάλη λίστα με βελτιώσεις που αξιολογούμε για το μέλλον. Θα αρχίσετε να βλέπετε αυτές τις βελτιώσεις από την επόμενη εβδομάδα.

H ομάδα ανάπτυξης αποκάλυψε λοιπόν τα σχέδιά της για τις επόμενες 90 μέρες αναλύοντας το περιεχόμενο και τις βελτιώσεις που πρόκειται να εφαρμοστούν στο Anthem.

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε τρία freeplay events που θα έχουν ως έπαθλο νέα αντικείμενα, αποστολές και δώρα, με περισσότερα να ακολουθούν τον Μάρτιο. Επιπλέον, θα δούμε την προσθήκη των Guilds, Leaderboards και νέων Mastery Systems, μαζί με Daily, Weekly, Monthly Challenges, Weekly Alliance Coins και άλλα.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε και στο σύνδεσμο εδώ.

Το Anthem κυκλοφορεί για PS4, Xbox One και PC μέσω Origin Store. Η εκδότρια εταιρεία μας έχει δώσει τον αντίστοιχο κωδικό οπότε αναμένετε την άποψή μας πάνω στον αμφιλεγόμενο τίτλο.