Η BioWare και η Electronic Arts δουλεύουν πυρετωδώς για να φέρουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το Anthem στους υπολογιστές μας. Με μια σειρά από βίντεο, trailer, και πληροφορίες, οι δύο εταιρείες προσπαθούν να χτίσουν το απαραίτητο «hype» για να εξασφαλήσουν υψηλές πωλήσεις και μια σταθερή κοινότητα για την μακροζωϊα του τίτλου. Έτσι, ο Mark Darrah, Executive Producer του Anthem, έδωσε μερικές νέες πληροφορίες για τον τίτλο, με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία του Pre-order Demo.

Οι πληροφορίες αυτές έρχονται στην μορφή αναρτήσεων στο Twitter, και θα δούμε μερικές από τις σημαντικότερες διαφορές μεταξύ της τελικής έκδοσης και της δοκιμαστικής. Σύμφωνα με τον κ. Darrah, στο demo οι παίκτες θα βρεθούν στην μέση της ιστορίας, χωρίς tutorials και χωρίς την δυνατότητα να επιλέξουμε τον πιλότο μας. Επιπλέον, η ισορροπία όπλων και ικανοτήτων, και η οικονομία θα είναι διαφορετικά, ενώ θα γίνουν αρκετές επιδιορθώσεις σε bugs και glitches.

Τέλος, οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε ένα κεφάλαιο της ιστορίας με μικρές διαφορές στην εκτέλεσή της. Ο χειρισμός για την έκδοση των υπολογιστών θα είναι διαφορετικός, και ορισμένα στοιχεία θα φέρουν διαφορετικές ονομασίες.

Το demo του Anthem θα είναι διαθέσιμο από 25 Ιανουαρίου για όσους έχουν αγοράσει το παιχνίδι, και για όλους τους υπόλοιπους την 1η Φεβρουαρίου.

Το Anthem κυκλοφορεί επίσημα για PS4, Xbox One και PC στις 22 Φεβρουαρίου 2019.