Η Square Enix ανακοίνωσε το World of Final Fantasy Maxima, μια ενισχυμένη έκδοση του World of Final Fantasy που κυκλοφόρησε πριν μερικά χρόνια. Αν μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε, θα λέγαμε πως πρόκειται για την Definitive έκδοση του πρώτου παιχνιδιού.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι κάτοχοι του WoFF στο PlayStation 4 και το PC θα μπορέσουν να αγοράσουν το περιεχόμενο μέσω του “World of Final Fantasy Maxima Upgrade” DLC. Το Press Release γράφει αντίστοιχα:

Αν θέλετε να μάθετε για το Final Fantasy, καθώς και να έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε πολλούς από τους ήρωες από τα διαφορετικά παιχνίδια Final Fantasy σε ένα μέρος, τότε το World of Final Fantasy Maxima είναι για εσάς!

Το World of Final Fantasy Maxima είναι η ανανεωμένη έκδοση του World of Final Fantasy που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2016. Ξεκινήστε ένα μαγικό ταξίδι με τα αδέλφια Reynn και Lann καθώς εξερευνούν την τεράστια γη του Grymoire για να ανακαλύψουν ξανά το παρελθόν τους και να σώσουν το μέλλον.

Με γοητευτικά και χαριτωμένα γραφικά, μπορείτε να καταγράψετε, να προσαρμόσετε και να εξελίξετε συλλεκτικά πλάσματα, στοιβάζοντάς τα για να σχηματίσουν αξιολάτρευτους αλλά στρατηγικούς πύργους. Οι νέοι χαρακτήρες από την ταινία Final Fantasy (Champions) και τα τέρατα (Mirages) προσθέτουν ακόμα περισσότερη διασκέδαση σε αυτή τη μοναδική περιπέτεια στο World of Final Fantasy Maxima!

Το World of Final Fantasy Maxima αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Switch, και PC μέσω Steam στις 6 Νοεμβρίου.

(Το trailer παρουσιάζεται από το κανάλι Shirrako)