Ανακοινώθηκε το The Night Wanderer 

H ομάδα ανάπτυξης Mighty Koi ανακοίνωσε το RPG επιστημονικής φαντασίας – Soulslike, The Night Wanderer για PlayStation 5, Xbox Series και PC.

Το The Night Wanderer συνδυάζει στοιχεία RPG και παιχνιδιών Soulslike, προσφέροντας καινοτόμους μηχανισμούς μέσα σε οικείες δομές. Εμπνευσμένο από τον σχεδιασμό επιπέδων των Metroidvania και τη δυναμική μάχη των Soulsborne, προσφέρει μια συνδυαστική πρόκληση τακτικής και εξερευνητικής εμπειρίας.

Πέρα από αυτούς τους μηχανισμούς παιχνιδιού, μια συναρπαστική αφήγηση καθοδηγεί την εμπειρία, με αποστολές που θυμίζουν τα κλασικά RPG, εμπλουτίζοντας τη συμμετοχή του παίκτη κατά τη διάρκεια της περιπέτειας.

Βασισμένο στο βραβευμένο μυθιστόρημα του Jaroslaw Grzedowicz, οι παίκτες υιοθετούν το ρόλο του Vuko Drakkainen, ενός ειδικά εκπαιδευμένου στρατιώτη που ξεκινά μια μοναχική αποστολή σε έναν άγνωστο πλανήτη εξωγήινων. Εγκαταλείποντας τη στολή του, ο Vuko εξερευνά το Midgaard, έναν κόσμο που θυμίζει την Πρώιμη Μεσαιωνική Εποχή της Γης, όπου η προηγμένη τεχνολογία εμποδίζεται από ένα περιβάλλον ραδιενέργειας. Καλούμενος να αποκαλύψει τη μοίρα των επιστημόνων που εξαφανίστηκαν, ο Vuko εξερευνά έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο και κίνδυνο, διαμορφωμένο από τις αινιγματικές του δυνάμεις.

Συνοδευόμενος από τον Cyphral, ένα βιολογικό ΑΙ που ενισχύει τις ικανότητες του Vuko, οι παίκτες πλοηγούνται στα επικίνδυνα τοπία που κατοικούνται από φυλές και θηρία, προσπαθώντας να αποκαλύψουν τα μυστικά του πλανήτη.

Το The Night Wanderer δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.