Ανακοινώθηκε το Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

Η Capcom αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για το Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, το επερχόμενο παιχνίδι τους, κατά τη διάρκεια του Xbox Partner Preview showcase.

To παιχνίδι στρατηγικής και δράσης ακολουθεί τον πρωταγωνιστή Soh, που έχει την αποστολή να προστατεύσει μια κόρη με το όνομα Yoshiro, η οποία διαθέτει θεϊκές δυνάμεις, καθώς ταξιδεύει για να καθαρίσει χωριά από μια άσχημη μόλυνση.

Το gameplay του Kunitsu-Gami: Path of the Goddess είναι διαιρεμένο σε κομμάτια ημέρας και νύχτας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι παίκτες θα εξερευνήσουν τα χωριά, θα εξουδετερώσουν τα μολυσμένα πλάσματα και θα διασώσουν τους χωρικούς.

Τη νύχτα, οι παίκτες πρέπει να υπερασπιστούν την Yoshiro από την επίθεση των κακών πνευμάτων που ονομάζονται οι Seethe, με την επιλογή να εξοπλίσουν τους χωρικούς με μάσκες για να τους παραχωρήσουν διαφορετικές δυνάμεις.

Συνδυάζοντας την πραγματική στρατηγική με τη δράση, το Kunitsu-Gami: Path of the Goddess παρουσιάζει τον Soh να χρησιμοποιεί ένα στυλ πάλης που αποκαλείται “Dancing Sword Action”, εμπνευσμένο από τον παραδοσιακό χορό του Σίντο που ονομάζεται Kagura.

Ο τίτλος θα παρουσιαστεί και κατά την διάρκεια της επερχόμενης παρουσίασης της Capcom.