Ανακοινώθηκε το EA’s F1 24

Η Electronic Arts ανακοίνωσε επίσημα το επόμενο παιχνίδι στην στη σειρά αγωνιστικών παιχνιδιών της, το F1 24.

Ως μέρος της ανακοίνωσης για την ημερομηνία κυκλοφορίας, η EA υποσχέθηκε ότι το F1 24 θα περιλαμβάνει ένα “ανανεωμένο” Career mode, ένα νέο Δυναμικό Σύστημα Χειρισμού και άλλα, αλλά δηλώνει ότι κρατάει συγκεκριμένες λεπτομέρειες για μια πλήρη αποκάλυψη “τους επόμενους μήνες”. Παράλληλα, ο εκδότης ανακοίνωσε σήμερα τα προνόμια προ-παραγγελίας του F1 24.

Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ της Standard Edition, που περιλαμβάνει 5.000 Pitcoin και ένα F1 World Starter Pack, ή της Champions Edition, προσφέροντας επιπλέον περιεχόμενο όπως δύο νέα Formula 1 Icons, 18.000 Pitcoin και πρόσβαση νωρίτερα από τις 28 Μαΐου.

Η προ-παραγγελία οποιαδήποτε έκδοσης παρέχει πρόσβαση σε αποκλειστικές Time Trial προκλήσεις και F1 esports λογότυπα από προηγούμενα παιχνίδια, με τους παίκτες του F1 23 να λαμβάνουν έκπτωση στη Champions Edition για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Αναπτυγμένο από την Codemasters, διάσημη για τα racing games της όπως τα Grid και Dirt, το F1 24 συνεχίζει τη σειρά υπό τη σημαία της EA μετά την εξαγορά της Codemasters το 2021. Ωστόσο, η διαδικασία ανάπτυξης δεν γίνεται χωρίς προβλήματα, καθώς η EA επιβεβαίωσε απολύσεις στη Codemasters μέσα σε ορισμένες μεταβολές στην οργάνωση.

Το F1 24 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Μαΐου για PlayStation 5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC (μέσω Steam, Epic και του EA App).