Ανακοινώθηκε το Black State

Η Motion Blur Studio, με έδρα την Κωνσταντινούπολη, ανακοίνωσε σήμερα το Black State, ένα story-driven single-player action/adventure παιχνίδι, το οποίο θα κυκλοφορήσει για PC μέσω των Steam και Epic Games Store.

Ο CEO της Motion Blur Studio, Kadir Demirden, ανέφερε ότι το trailer είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και ότι ανυπομονεί για τους παίκτες να βιώσουν την πλήρη ένταση και βάθος του παιχνιδιού.

Στο Black State, μια μυστική ομάδα επιστημόνων γνωστή ως Architects καλεί τον παίκτη να σώσει αιχμαλώτους και να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από ένα καταστροφικό γεγονός.

Το παιχνίδι διαθέτει real-time mechanics για τις πόρτες, επιτρέποντας στους παίκτες να μεταβαίνουν ομαλά μεταξύ επιπέδων χωρίς διακοπές από οθόνες φόρτωσης. Τα γραφικά είναι “εξαιρετικά ρεαλιστικά” και η Motion Blur Studio έχει αναπτύξει μια ειδική τεχνολογία που επιτρέπει την παραγωγή υψηλής ποιότητας γραφικών με άριστη βελτιστοποίηση.

Το παιχνίδι προσφέρει μια ποικιλία από όπλα και τακτικά gadgets, έντονες μάχες σώμα με σώμα και μάχες με αφεντικά. Η ιστορία θεωρείται “πλούσια και συναισθηματική”, με ενδιαφέροντες χαρακτήρες και απρόβλεπτες ανατροπές, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν ανακοινώθηκε.