[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #2] Η Ys Net δημοσίευσε σήμερα ένα νέο Kickstarter update post για το Shenmue III στο οποίο μιλάει για την αποκλειστικότητα του Epic Games Store και τι σημαίνει αυτό για εκείνους που ήλπιζαν να λάβουν Steam Keys.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, όλοι οι Backers θα λάβουν Steam Keys με το πέρας της αποκλειστικότητας εντελώς δωρεάν. Όσο για τα αιτήματα αποζημιώσεων, αν οι παίκτες δεν συμφωνούν με την απόκτηση ενός κωδικού έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του τίτλου, θα λάβουν κανονικά τα χρήματά τους πίσω.

Τέλος, η ομάδα ανάπτυξης ανέλυσε τα σχέδιά της για το μέλλον του παιχνιδιού, το περιεχόμενο που θα κυκλοφορήσει αργότερα, και την συμβολή των παικτών στην περαιτέρω ανάπτυξη του.

Διαβάστε το post εδώ.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Η Deep Silver και η YsNet ανακοίνωσαν πως το Shenmue 3 δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στο Steam, αλλά θα είναι ένα ακόμα Epic Store Exclusive, τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του.

Όπως ήταν φυσικό, οι Kickstarter Backers επιθυμούσαν αποζημιώσεις από την ομάδα καθώς πολλοί από αυτούς βοήθησαν με την προυπόθεση πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα της Valve. H Deep Silver όμως αρνείται την προσφορά αποζημιώσεων.

To γεγονός αυτό δημιουργεί ακόμα περισσότερες αρνητικές εντυπώσεις προς την πλατφόρμα της Epic αλλά και έναν «αέρα» αμφιβολίας για μελλοντικά Kickstarter Projects.

Το Shenmue 3 θα κυκλοφορήσει στο Epic Store στις 19 Νοεμβρίου.

[ΑΡΧΙΚΟ] Η Deep Silver και η ομάδα ανάπτυξης Ys Net ανακοίνωσαν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου Shenmue III κατά την διάρκεια της Gamescom 2018.

Σύμφωνα με την εκδότρια εταιρεία στο Shenmue III οι παίκτες θα ζήσουν την συνέχεια της επικής σειράς καθώς θα χειρίζονται τον Ryo Hazuki που προσπαθεί να εξυχνιάσει την δολοφονία του πατέρα του. Πιο συγκεκριμένα:

Shenmue III sees the continuation of the epic story-driven saga. The player controls teenage martial artist Ryo Hazuki as he investigates his father’s murder.

Players must explore the game’s open world, searching for clues, examining objects and talking to non-player characters for information, taking them further into enemy territory, deeper into mystery, and even closer to their destiny.

Το Shenmue III θα κυκλοφορήσει για PC στις 27 Αυγούστου του 2019.