Ανακοινώθηκε η ημ. κυκλοφορίας του Creatures of Ava

Το Creatures of Ava, το παιχνίδι δράσης και περιπέτειας που επικεντρώνεται στην εξημέρωση φανταστικών πλασμάτων έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

O τίτλος των 11 bit studios, Inverge Studios και Chibig παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Summer Game Fest και προσκαλεί τους παίκτες να εξερευνήσουν έναν κόσμο γεμάτο άγρια πλάσματα που παρέχουν μοναδικούς δεσμούς και δεξιότητες για να αντιμετωπίσουν περιβαλλοντικές προκλήσεις και να σώσουν τα πλάσματα από μια άγνωστη λοίμωξη που τα καθιστά επιθετικά.

Το παιχνίδι ενθαρρύνει την εξερεύνηση των διαφόρων οικοσυστημάτων, όπως η πολύχρωμη ζούγκλα Nari και το μυστηριώδες έλος Mâruba, δημιουργώντας έναν διασυνδεδεμένο κόσμο. Οι μηχανισμοί μάχης είναι μη επιθετικοί και σχεδιασμένοι με στόχο την θεραπεία αντί για οποιαδήποτε είδους ήττα, ενώ οι μελωδίες με αυλό που θα παίζουμε εξημερώνουν τα πλάσματα.

Οι παίκτες ενσαρκώνουν την Vic, μια 22χρονη περιπετειώδη φυσιολάτρη, που μαζί με την ερευνήτρια Tabitha αντιμετωπίζουν την επαναλαμβανόμενη λοίμωξη γνωστή ως “Withering”. Το σενάριο, συν-δημιουργημένο από την Rhianna Pratchett, προσφέρει μια ιστορία γεμάτη μυστήριο και ανακαλύψεις, προωθώντας μια βαθύτερη κατανόηση και σύνδεση με τον κόσμο του Ava.

Το Creatures of Ava θα κυκλοφορήσει στις 7 Αυγούστου για Xbox Series και PC μέσω των Steam, Epic Games Store, Microsoft Store, και GOG.