[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #3] Ένα νέο, μεγάλο gameplay video έκανε την εμφάνισή του για το Breakpoint μέσω του YouTube Channel, ‘BooredGamer’:

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #2] Το IGN έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer για το Breakpoint στο οποίο θα δούμε μια ομάδα από Ghosts να προσπαθούν να καταλάβουν μια Wolf Camp.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Το Breakpoint έχει πλέον και επίσημο Story Trailer το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

[ΑΡΧΙΚΟ] Η Ubisoft ανακοίνωσε σήμερα την νέα προσθήκη στην σειρά του Tom Clancy’s Ghost Recon, που θα φέρει τον τίτλο ‘Breakpoint’. Μαζί με την ανακοίνωση, η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα και την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Μετά το Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, η Ubisoft Paris δημιουργεί μια νέα περιπέτεια στην οποία η Elite US Special Operations Unit θα βρεθεί στις εχθρικές γραμμές αντιμετωπίζοντας τον πιο δύσκολο εχθρό μέχρι σήμερα.

Το Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint ένα ένα στρατιωτικό παιχνίδι βολών που λαμβάνει χώρα σε έναν εχθρικό, ανοιχτό κόσμο που μπορούμε να εξερευνήσουμε μόνοι μας ή με άλλους τρεις φίλους μας. Οι παίκτες καλούνται να ανακαλύψουν την Auroa, ένα μυστηριώδες νησί όπου η τεχνολογική ανάπτυξη συναντά την φύση.

Οι Wolves, μια θανατηφόρα πρώην στρατιωτική μονάδα των ΗΠΑ γεμάτη με πρώην μέλη των Ghosts έχει καταλάβει ολόκληρο το νησί. Με επικεφαλή τον Lt. Colonel Cole D. Walker, επαναπρογραμμάτισαν τα Drones του Skell’s σε μηχανές θανάτου και είναι έτοιμοι να τα χρησιμοποιήσουν. Ο Nomad και οι Ghosts αναλαμβάνουν μια αποστολή αναγνώρισης αλλά το ελικόπτερό τους καταρρίπτεται.

Το Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint θα περιλαμβάνει αρκετό νέο περιεχόμενο που θα κυκλοφορήσει μετά το αρχικό λανσάρισμα, με αρκετές ενημερώσεις να ακολουθούν. Νέα κεφάλαια στην ιστορία, κλάσεις και στοιχεία να προσθέτονται, για πρώτη φορά το Ghost Recon θα λάβει μελλοντικά και ένα νέο είδος περιεχομένου: Raids.

Το Τοm Clancy’s Ghost Recon Breakpoint αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου 2019.