[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 19/2/2020] Ένα νέο trailer για το The Survivalists κυκλοφόρησε και παρουσιάζει τους τριχωτούς συμμάχους μας, τα πιθηκάκια:

[ΑΡΧΙΚΟ: 10/12/2019] Η Team17 ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο παιχνίδι στο σύμπαν του The Escapists με τίτλο ‘The Survivalists’. Πρόκειται για ένα survival-lite sandbox παιχνίδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει για Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One και PC μέσα στο 2020.

Το The Survivalists είναι ένα παιχνίδι δημιουργικότητας και επιβίωσης με στοιχεία crafting, χτισίματος, και εκπαίδευσης μαιμούδων που βάζει τους παίκτες εναντίων των δυνάμεων της φύσης σε νησιά γεμάτα με διαφορετικά περιβάλλοντα, γρίφους, πλούτη και κινδύνους.

Το Survivalists, που χαρακτηρίζεται από νησιά γεμάτα ζωή και αντιπάλους, λαμβάνει χώρα σε έναν πλούσιο κόσμο που ποτέ δεν παραμένει ακίνητος, με ένα κύκλο ημέρας / νύχτας, ένα ευρύ φάσμα ζώων, συμπεριλαμβανομένων αγριόχοιρων, μεγάλων γατών και καρχαρίων, καθώς και τοπικούς φανατικούς κατοίκους με υψηλή εξειδίκευση στην μάχη. Για να βοηθήσει με την επιβίωση μας, το παιχνίδι περιλαμβάνει ένα μιμητικό σύστημα που επιτρέπει στους παίκτες να εκπαιδεύσουν τον τοπικό πληθυσμό πιθήκων για να συγκεντρώσουν πόρους, να χτίσουν δομές ή ακόμα και να αγωνιστούν με απειλές, ενώ ένα βαθύ και ολοκληρωμένο σύστημα χειροτεχνίας προσφέρει αντικείμενα και όπλα για ξεκλείδωμα και ανάπτυξη του καταυλισμού μας.

ΤοThe Survivalists θα μας επιτρέπει να παίζουμε και με τους φίλους μας τοπικά ή μέσω του online co-operative multiplayer.

Η Emma Bates, Producer στην Team17, δήλωσε:

Μετά την απίστευτη επιτυχία του The Escapists, θέλαμε να επεκτείνουμε το σύμπαν του και να δοκιμάσουμε κάτι πολύ διαφορετικό στον κόσμο των διακοπών, των φυλακών και των πορτοκαλί στολών – και έτσι γεννήθηκε το Survivalists. Επιδιώκουμε να βασιστούμε πραγματικά σε αυτό που έχει γίνει με το είδος στο παρελθόν, με νέες αναλήψεις για το τι σημαίνει να επιβιώνεις σε σκληρές συνθήκες και κατά της ίδιας της φύσης – με τη βοήθεια εκπαιδευμένων πιθήκων, φυσικά.

Το The Survivalists κυκλοφορεί μέσα στο 2020 digitally για Nintendo Switch™, PlayStation 4, Xbox One, και PC.