Η Merge Games, Rokapublish και Lemonbomb Entertainment ανακοίνωσαν ένα νέο Open-world Farming παιχνίδι με τίτλο ‘Stranded Sails: Explorers of the Cursed Islands’. Ο νέος φιλόδοξος τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Switch και υπολογιστές μέσα στον Οκτώβριο. Μαζί με την ανακοίνωση, η ομάδα ανάπτυξης έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer.

To Stranded Sails: Explorers of the Cursed Islands είναι ένα πολυαναμενόμενο open-world παιχνίδι εξερεύνησης που συνδυάζει το αίσθημα ανακάλυψης με την εξερεύνηση. Ναυαγός σε ένα μυστηριώδες νησί, ο χαρακτήρας μας θα πρέπει να επιβιώσει και να ανακαλύψει όλα τα μυστήρια που υπάρχουν σε αυτόν τον άγνωστο τόπο.

Με την ανεύρεση πρώτων υλών και την καλλιέργεια σοδιών, ως τη δημιουργία της δικής σας φάρμας για να ταΐσετε τους επιζώντες στον καταυλισμό σας, τοStranded Sails αναμειγνύει τους εθιστικούς μηχανισμούς των survival games με ένα ταξίδι που σας οδηγεί σε μια τεράστια περιπέτεια σε πολυάριθμα νησιά, όπου κρύβεται ένας θησαυρός πλούτου.

Με επιρροές από το Harvest Moon, το Legend of Zelda, αλλά και το πρόσφατο My Time at Portia, το Stranded Sails διακρίνεται από το μοναδικό του στυλ, τους μηχανισμούς του, την ιστορία του, και όλα αυτά που μπορούμε να κάνουμε για να επιβιώσουμε.