[ENHΜΕΡΩΣΗ: 7/5/2020] Η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα το νέο «gameplay» trailer για το Assassin’s Creed Valhalla. Και ίσως είδατε πως το gameplay είναι μέσα σε εισαγωγικά…αυτό διότι δεν ξέρουμε αν ακριβώς δείχνει κάποιο gameplay ή κάποιο cinematic – από την μία καλό για τα γραφικά του παιχνιδιού, από την άλλη κάπως αρνητικό διότι δεν είδαμε ουσιαστικό gameplay στο παρακάτω βίντεο:

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 1/5/2020] H ομάδα της Ubisoft Montreal έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο video για το AC: Valhalla στο οποίο αναλύονται μερικά από τα νέα στοιχεία του επερχόμενου τίτλου.

Σύμφωνα με τον creative director Ashraf Ismail, οι παίκτες θα μπορούν να κρατάνε και να παλεύουν με δύο όπλα, κάτι που επεκτείνεται και στις ασπίδες – με πιο απλά λόγια θα μπορούμε να κρατάμε δύο ασπίδες:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν όλους τους συνδυασμούς όπλων που έχουμε. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε δύο ασπίδες, σας αφήνουμε να το κάνετε.

Από την άλλη, οι μεγάλες μάχες έρχονται σε δύο είδη: raids και battlefields. Κατά την διάρκεια των raids, μπορούμε να πάρουμε ένα καράβι ή μονάδες του στρατού μας και να επιτεθούμε σε καταλλύματα του αντιπάλου. Στόχος μας είναι να επιφέρουμε το χάος και να λεηλατήσουμε τις περιοχές για να λάβουμε πόρους και να «χτυπήσουμε» τις αντίπαλες δυνάμεις. Τα Battlefields όμως είναι μια πιο ‘ευθεία’ διαδικασία καθώς δύο στρατεύματα βρίσκονται αντιμέτωπα σε ένα πεδίο μάχης, σε μια πολεμική διαμάχη επικών διαστάσεων.

Επιπλέον, μαζί με το παραπάνω βίντεο, η Ubisoft αποκάλυψε και το περιεχόμενο της Collector’s Edition με την παρακάτω εικόνα:


Τέλος, το επίσημο gameplay reveal αναμένεται να διεξαχθεί στις 7 Μαϊου:

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 30/4/2020] Κρατώντας την υπόσχεσή της, η Ubisoft αποκάλυψε και επίσημα το Αssassin’s Creed: Valhalla δίνοντας στην δημοσιότητα το αντίστοιχο reveal trailer:

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το Valhalla αναπτύσσεται από την Ubisoft Montreal, την ομάδα πίσω από τα Assassin’s Creed IV: Black Flag και Assassin’s Creed: Origins. Οι παίκτες καλούνται να αναλάβουν τον ρόλο του Eivor, ενός βάναυσου Βίκινγκ ο οποίος μεγάλωσε ακούγοντας ιστορίες δόξας και πολέμου. Θα βρεθούμε στα εδάφης της Αγγλίας του Μεσαίωνα, σε έναν ανοιχτό και σκοτεινό κόσμο στον οποίο θα μπορούμε να λεηλατήσουμε, να εισβάλλουμε σε περιοχές, να χτίσουμε τον στρατό και την δύναμή μας και να ασκήσουμε μεγάλη επιρροή.

Ο Ashraf Ismail, Creative Director του Assassin’s Creed Valhalla δήλωσε:

Ανυπομονούμε να δώσουμε στους παίκτες μια απίστευτη Vikings εμπειρία και ένα μεγάλο ταξίδι. Βρισκόμενοι στην θέση του Eivor, ενός αρχηγού και raider, οι παίκτες θα μπορούν να φτιάξουν ένα νέο σπίτι ενώ παλεύουν για την κυριαρχία της Αγγλίας.

Για άλλη μια φορά, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν να παίξουν είτε ως άνδρας είτε ως γυναίκα Eivor και θα έχουν πρόσβαση σε εργαλεία προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας προσαρμογής μαλλιών, τατουάζ, πολεμικών χρωμάτων και εξοπλισμού. Οι πολιτικές συμμαχίες, οι αποφάσεις και οι επιλογές διαλόγου μπορούν να επηρεάσουν τον κόσμο του Assassin’s Creed Valhalla, οπότε οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν με σύνεση για να προστατεύσουν το σπίτι και το μέλλον της φυλής τους.

Οι παίκτες θα περιπλανηθούν στην παγωμένη Βόρεια Θάλασσα για να φτάσουν στα παράλια της Αγγλίας. Εκεί, καλούμαστε να φτιάξουμε ένα νέο μέλλον για τον λαό μας, με ένα σύστημα μάχης που αναπτύσσεται ανάλογα τις ικανότητες και το πολεμικό στυλ της φυλής των Βίκινγκς. Επίσης, προκειμένου να εξασφαλίσουμε πόρους θα πρέπει να πλεύσουμε σε διάφορες τοποθεσίες και να κερδίσουμε πλούτη και ότι άλλο μπορεί να χρειαστούμε για το νέο μας σπίτι.

Τέλος, η Ubisoft αποκάλυψε τα περιεχόμενα των διαφόρων εκδόσεων του παιχνιδιού:

  • The Gold Edition will include the base game and the Season Pass.
  • The Ultimate Edition will include the base game, the Season Pass and the Ultimate Pack giving access to players to exclusive customization content: the Berserker Gear Pack, the Berserker Settlement Pack, the Berserker Longship Pack, along with a Set of Runes to improve weapons or gears.
  • The Collector’s Edition will include the base game, the Season Pass, the Ultimate Pack, the high-end Ubicollectibles replica of Eivor and her Drakkar (height: 30cm), a Collector’s Case, a Steelbook® with a unique artwork, a numbered certificate of authenticity, a Viking Statuette of Eivor with his raven and Dane axe (height: 5cm), exclusive lithographs as well as a Selected Soundtrack  of the game. The Collector’s Edition is available exclusively on the Ubisoft Store.
  • The standalone Ubicollectibles products including the Eivor Wolf-Kissed Figurine and his Hidden Blade Replica.

Το Assassin’s Creed: Valhalla αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 για Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia, και Windows PC μέσω Epic Games Store και Ubisoft Store.

[ΑΡΧΙΚΟ: 29/4/2020] Και οι φήμες έγιναν πραγματικότητα. Η Ubisoft αποκάλυψε σήμερα το νέο παιχνίδι στην σειρά Assassin’s Creed, με τίτλο Assassin’s Creed: Valhalla. Η αποκάλυψη έγινε μέσω ενός livestream από τον Bosslogic ο οποίος έφτιαξε και ένα σχέδιο ως μια πρώτη παρουσίαση.

Σύμφωνα με την πρώτη πληροφορία, ο τίτλος θα λαμβάνει χώρα στην εποχή των Vikings ενώ περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να παρουσιαστούν σε μερικές ώρες από τον σύνδεσμο εδώ.

Γι’αυτό, συντονιστείτε στις 16:00 ώρα Ελλάδος στο επίσημο youtube κανάλι της Ubisoft για τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με τον νέο τίτλο.