Η Focus Home Interactive ανακοίνωσε σήμερα πως η Ενισχυμένη Έκδοση (Enhanced Edition) του Space Hulk: Deathwing θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά στην πλατφόρμα των υπολογιστών. Η νέα έκδοση θα είναι δωρεάν για όλους τους κατόχους του πρώτου παιχνιδιού.  Για να εορταστεί η εν λόγω ανακοίνωση, η εταρεία δημοσίευσε ένα νέο trailer καθώς και πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας. 

Το Space Hulk: Deathwing Enhanced Edition θα περιλαμβάνει νέο περιεχόμενο, ενισχύσεις, ανανεώσεις και περισσότερα πράγματα για να κάνουμε όπως:

  • Class Customization – το βαθύ σύστημα προόδου επιτρέπει στους παίκτες να ξεκλειδώνουν τις πανοπλίες και τα ‘δέρματα’ όπλων, τα attachments, τα perks και άλλες αισθητικές και gameplay προσαρμογές. 
  • Chaplain Class – O Chaplain φέρνει αρκετές νέες ιδιότητες που ενισχύουν την επιβίωση των συμμάχων του, την στιγμή που είναι πιο ικανός στο να σκοτώνει αμέτρητους Xenos σε μάχες σώμα-με-σώμα.
  • Νέα όπλα – περισσότερα όπλα κοντινής και μακρινής μάχης δίνουν στους παίκτες περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης της ομάδας τους στην μάχη
  • Νέοι τύποι εχθρών – νέοι, μοναδικοί τύποι των Genestealer προσφέρουν μεγαλύτερη πρόκληση σε όσους τολμούν να βουτήξουν βαθύτερα στον κόσμο του Space Hulk.
  • Ειδικές αποστολές

Το Space Hulk: Deathwing Enhanced Edition αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Μαίου 2018.