Θυμάστε το Mercenary Kings; Το 2D side-scrolling Shooter της Tribute Games, που έχει πολλές επιρροές από παιχνίδια όπως το Metal Slug και quest-based RPG που κυκλοφόρησε σε κονσόλες και υπολογιστές πριν από αρκετά χρόνια, επιστρέφει με την ‘Reloaded Edition’ και παραπάνω περιεχόμενο στο ήδη υπάρχων.

Η νέα έκδοση θα γίνει διαθέσιμη σε μερικές μέρες και θα έρθει στην μορφή ενημέρωσης και όχι ενός νέου τίτλου, όπως ήταν αρχικά σχεδιασμένο. Με την Reloaded Edition, οι φίλοι του παιχνιδιού μπορούν να περιμένουν δύο νέους χαρακτήρες, καινούργια αντικείμενα, όπλα και quests.

H Frigg, είναι μια Ολυμπιονίκης που μπορεί να τρέξει και να πηδήξει γρηγορότερα από οποιονδήποτε μέσα στο παιχνίδι, ενώ ο C-ZAR, ένα ρομπότ με πολλούς προωθητήρες εγκατεστημένους στα πόδια του μπορεί να περιπλανηθεί στα επίπεδα χωρίς πρόβλημα.

Τα όπλα που θα προσθεθούν ποικίλουν από απλά πολυβόλα, λέιζερ, πιστόλια, Snipers, και SMGs, ενώ από την άλλη θα έχουμε πρόσβαση σε νέα μαχαίρια και όπλα μάχης σώμα-με-σώμα όπως ηλεκτρικές κιθάρες, μπαστούνια του golf και άλλα τόσα. Επιπλέον, γίνονται αλλαγές και σε ορισμένους μηχανισμους. Θα μπορούμε πλέον να αγοράσουμε αντικείμενα και χειροβομβίδες που θα είναι δυνατότερες και πιο αποτελεσματικές απ’ότι πριν.

Μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση στο Blog Post της ομάδας. Το Mercenary Kings: Reloaded Edition θα είναι διαθέσιμο στις 6 Φεβρουαρίου 2018.