Η Digital Sun ανακοίνωσε σήμερα την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Kickstarter Project τους, Moonlighter. To Moonlighter είναι ένα «Shopkeeper RPG”. Ο ήρωας διαχειρίζεται ένα μαγαζί σε έναν κόσμο γεμάτο πολεμιστές και τέρατα και για να διατηρήσει το μαγαζί του μεταβαίνει σε μπουντρούμια ψάχνοντας για περισσότερα υλικά και όπλα για το μαγαζί του.

Το Moonlighter λαμβάνει χώρα σε μια μικρή πόλη που γίνεται το επίκεντρο όταν εμφανίζονται διάφορες πύλες γεμάτες όπλα, θησαυρούς και πόρους για μάζεμα. Αυτό ωστόσο, έγινε στο παρελθόν με αποτέλεσμα οι πολεμιστές να σταματήσουν να πηγαίνουν στην περιοχή. Ο ήρωάς μας είναι ο υπεύθυνος ενός μαγαζιού στην πόλη που μετά την αλλαγή αυτή αναγκάστηκε να φυλάει το μαγαζί της οικογένειάς του. Στόχος του πλέον είναι να διατηρήσει και να αναβαθμίσει το μαγαζί και έτσι ξεκίνησε να επισκέπτεται και να «καθαρίζει” μπουντρούμια για τον θησαυρό και τα…”καλούδια” που κρύβουν.

Το παιχνίδι θα έχει action-RPG και roguelike στοιχεία, με τους shopkeeper-adventurers να αντιμετωπίζουν τέρατα και αφεντικά, να μαζεύουν loot για να ενδυναμώσουν τους χαρακτήρες τους και να αυξήσουν την ζήτηση στα μαγαζιά τους. Θα πρέπει να κάνουμε σωστές στρατηγικές κινήσεις καθώς οι αλλαγές στις τιμές και την ζήτηση μπορεί να επηρεάσουν την διάθεση των κατοίκων και των κλεφτών.

To Moonlighter κυκλοφορεί στο Steam στις 29 Μαίου.