Η Blizzard ανακοίνωσε σήμερα την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου έβδομου World of Warcraft Expansion, Battle for Azeroth. Μαζί με την ανακοίνωση, η n εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο trailer για τον τίτλο.

Το World of Warcraft: Battle for Azeroth, το έβδομο μεγάλο expansion του τίτλου, θα ανεβάζει το μέγιστο επίπεδο δύναμης στο 120, θα μας φέρει τις νέες περιοχές των Kul Tiras και Zandalar, προσθέτει νέα dungeons και raids, προσθέτει τα warfronts που αποτελούν το νέο 20-player PvE mode, νέα νησιά, και τρεις νέες υποκατηγορίες φυλών για τους Alliance και Horde.

Ο Mike Morhaime, CEO και συνιδρυτής της Blizzard Entertainment, δήλωσε για την ανακοίνωση:

Στο Battle for Azeroth, οι επιλογές των Alliance και Horde θα έχουν μεγάλη σημασία, και η φατριές των παιχτών θα έχουν πιο ουσιαστικό αντίκτυπο στην εμπειρία τους σε σχέση με κάθε άλλο World of Warcraft Expansion. Είτε ταξιδεύουν σε ανεξερεύνητα εδάφη για να στρατολογήσουν συμμάχους ή για να αγωνιστούν προς εξασφάλιση πόρων, οι παίκτες θα επαναπροσδιορίσουν την σημασία των εκφράσεων «For the Horde» / «For the Alliance».

Το World of Warcraft: Battle for Azeroth αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου.