Η ομάδα ανάπτυξης Altered Matter ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το επερχόμενο 3D Puzzle Platformer της, Etherborn. Μαζί έδωσε στην δημοσιότητα και το αντίστοιχο trailer.

To Etherborn είναι ένα puzzle platformer στο οποίο οι παίκτες πρέπει να χρησιμοποιήσουν την βαρύτητα για να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους και να λύσουν τους υπάρχοντες γρίφους.

Αναλαμβάνουμε τον ρόλο ενός διάφανου πλάσματος που γεννήθηκε σε έναν μυστήριο κόσμο χωρίς φωνή. Στόχος μας είναι να καταλάβουμε για ποιον λόγο ήρθαμε στον κόσμο και γι’αυτό ξεκινάμε ένα μεγάλο ταξίδι για να φτάσουμε στην φωνή που μας καλεί.

Σε αυτόν τον κόσμο, οι νόμοι της φυσικής συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο που η φαντασία μας δεν μπορεί να εξηγήσει. Θα βιώσουμε βαρύτητα κάθετη στην επιφάνεια που στεκόμαστε, επιτρέποντας δημιουργικές δυνατότητες εξερεύνησης σε περιβάλλοντα προσεκτικά σχεδιασμένα.

Το Etherborn αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One, Switch και PC μέσω Steam στις 18 Ιουλίου.

About The Author

Με τα βιντεοπαιχνίδια να του κρατάνε συντροφιά από μικρή ηλικία αποφάσισε να μετατρέψει το χόμπυ του σε κάτι πιο δημιουργικό. Ονειρεύεται μια ζωή γεμάτη φίλους και ταξίδια. Απολαμβάνει τα καλά και διασκεδαστικά παιχνίδια, δεν τα παρατάει τόσο εύκολα, και δεν του αρέσει η ανούσια επιθετικότητα.

Related Posts