Η Modus Games ανακοίνωσε σήμερα την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το επερχόμενο Trine 4: The Nightmare Prince. Μαζί με την ανακοίνωση, δόθηκε στην δημοσιότητα και ένα νέο gameplay trailer.

Στο βίντεο παρακάτω θα δούμε για πρώτη φορά μερικές νέες ικανότητες από τους χαρακτήρες καθώς και την λειτουργία του Multiplayer Co-op. Πιο συγκεκριμένα, στο 4-player co-op, μια λειτουργία που παρουσιάζεται για πρώτη φορά, οι παίκτες θα πρέπει να αντιμετωπίζουν πολλαπλούς νέους εχθρούς, να επιλύσουν γρίφους, και να φτάσουν στο τέλος του επιπέδου.

Πέρα από τις νέες ικανότητες, το ανανεωμένο σύστημα μάχης θα προσφέρει μια αίσθηση ανανέωσης στους φίλους της σειράς ενώ παράλληλα αναμένεται να προσελκύσει τους νέους παίκτες την στιγμή που θεωρείται καλύτερο από το αντίστοιχο σύστημα των προηγούμενων τίτλων.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, οι τρεις αγαπημένοι ήρωες Amadeus the Wizard, Pontius the Knight, και Zoya the Thief, επιστρέφουν στο Trine 4 για να σώσουν τον Prince Selius και να λύσουν νέους γρίφους. Τέλος, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει και πανέμορφα φανταστικά περιβάλλοντα, ενώ θα επιστρέψει στην 2.5D οπτική για την περιπλάνησή μας.

Το Trine 4: The Nightmare Prince θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσω Steam στις 8 Οκτωβρίου.