Η Merge Games, Rokapublish και Lemonbomb Entertainment ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου Open-world Farming παιχνιδιού, ‘Stranded Sails: Explorers of the Cursed Islands’.

To Stranded Sails: Explorers of the Cursed Islands είναι ένα open-world παιχνίδι εξερεύνησης που συνδυάζει το αίσθημα ανακάλυψης με την εξερεύνηση. Ναυαγός σε ένα μυστηριώδες νησί, ο χαρακτήρας μας θα πρέπει να επιβιώσει και να ανακαλύψει όλα τα μυστήρια που υπάρχουν σε αυτόν τον άγνωστο τόπο.

Από την ανεύρεση πρώτων υλών και την καλλιέργεια σοδειάς, ως τη δημιουργία της δικής σας φάρμας για να ταΐσετε τους επιζώντες στον καταυλισμό σας, το Stranded Sails αναμειγνύει τους εθιστικούς μηχανισμούς των survival games με ένα ταξίδι που σας οδηγεί σε μια τεράστια περιπέτεια σε πολυάριθμα νησιά, όπου κρύβεται ένας μεγάλος θησαυρός.

Με επιρροές από το Harvest Moon, το Legend of Zelda, αλλά και το πρόσφατο My Time at Portia, το Stranded Sails διακρίνεται από το μοναδικό του στυλ, τους μηχανισμούς του, την ιστορία του, και όλα αυτά που μπορούμε να κάνουμε για να επιβιώσουμε.

To Stranded Sails: Explorers of the Cursed Islands αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες στις 17 Οκτωβρίου στα 24,99€.