[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 13/2/2020] To Conan Chop Chop, το επερχόμενο co-op roguelite δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στις  25 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τον CEO της ομάδας Philip Mayes, ο τίτλος χρειάζεται μερικές “τελευταίες πινελιές” ώστε να είναι ολοκληρωτικά έτοιμος. 

Αν και η ομάδα Mighty Kingdom δεν ανακοίνωσε μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας, ο τίτλος ενδεχομένως να κυκλοφορήσει τα τέλη του 2020.

[ΑΡΧΙΚΟ: 19/12/2019]H Mighty Kingdom σε συνεργασία με την Funcom ανακοίνωσε πως το χαριτωμένο 4-player isometric ARPG της Conan Chop Chop. Μαζί με την ανακοίνωση, η ομάδα έδωσε στην δημοσιότητα ένα trailer για το παιχνίδι:

Το Conan Chop Chop χαρακτηρίζεται ως ένα επικό και ρεαλιστικό ‘stick figure’ παιχνίδι που λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του Conan the Barbarian οπότε αναμένεται να δούμε μπόλικο αίμα και άκρα να πετάνε παντού. Ωστόσο, η ομάδα ανάπτυξης κάνει λόγο για έναν διασκεδαστικό τίτλο που αναμένεται να φέρει χαρά και ένταση ανάμεσα στην παρέα μας.

Ο σατανικός μάγος Thoth-Amon έχει καταστρώσει ένα σχέδιο για να ζωντανέψει τον αρχαίο θεό Xaltotun. Αν τα καταφέρει, θα σκεπάσει τον κόσμο σε ένα πέπλο σκότους και σκλαβιάς. Οπότε πρέπει να βρούμε το κουράγιο και την δύναμη για να τον σταματήσουμε είτε μόνοι μας είτε με φίλους. 

To Conan Chop Chop θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Switch, και PC μέσω Steam στις 25 Φεβρουαρίου 2020.