Η Microids και η ομάδα ανάπτυξης Osome ανακοίνωσαν τον επίσημο τίτλο του τρίτου παιχνιδιού της σειράς Asterix & Obelix XXL δημοσιεύοντας παράλληλα ένα νέο trailer, καθώς και μερικές ακόμα πληροφορίες για τον τίτλο όπως την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τις εταιρείες, το παιχνίδι θα τιτλοφορείται ως Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir και θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, και PC, αλλά δεν αποκλείεται να το δούμε αργότερα και στο Nintendo Switch.

Στο Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir θα έρθουμε αντιμέτωποι με μια νέα ιστορία στο σύμπαν των δύο αγαπημένων μας Γαλατών. Η ιστορία ξεκινάει στο χωριό της Armonica όπου όλοι ζουν μια ειρηνική ζωή. Ξαφνικά, ο δρυίδης Getafix δέχεται ένα περίεργο γράμμα που θα οδηγήσει τους Asterix & Obelix σε ένα μοναδικό κηνύγι θησαυρού. Βρίσκοντας το κρυστάλλινο μενίρ, οι δύο ήρωες θα περιηγηθούν σε φανταστικές τοποθεσίες γεμάτες γρίφους και κινδύνους.

Το The Crystal Menhir προσφέρει ένα κατανοητό περιεχόμενο που θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Για άλλη μια φορά, θα παλέψουμε, θα εξερευνήσουμε, θα λύσουμε γρίφους και θα συλλέξουμε αντικείμενα σε έναν κόσμο γεμάτο δράση και παράπλευρες αποστολές για να ολοκληρώσουμε. Ακόμα, για πρώτη φορά στην σειρά, θα μπορούμε να παίξουμε με φίλους και συγγενείς μέσω του Co-op Mode που θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα.

Τέλος, η Microids ανακοίνωσε και τις δύο αποκλειστικές εκδόσεις με τις οποίες θα κυκλοφορήσει ο τίτλος:

Limited Edition

Includes a copy of the game and two figurines of Asterix and Obelix.

Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir

Collector Edition

Includes a copy of the game, a 15 centimeter-tall resin figurine of Obelix and Dogmatix, and two small figurines of Asterix and Obelix.

Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir

Το Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir κυκλοφορεί στις 21 Νοεμβρίου 2019.