Η Focus Home Interactive και η Vostok Games – η ομάδα ανάπτυξης πίσω από το S.T.A.L.K.E.R. – επέλεξε την ετήσια εκδήλωση Τύπου «Le What’s Next de Focus” που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στις 7-8 Φεβρουαρίου, για να αποκαλύψει το Fear The Wolves , το μετα-αποκαλυπτικό First Person Shooter Battle Royale. Με την κυκλοφορία του παιχνιδιού να αναμένεται μέσα στο 2018, ο τίτλος αυτός θα προσφέρει μια νέα και πρωτότυπη οπτική για το ανερχόμενο είδος των Battle Royale παιχνιδιών.

To Fear the Wolves τοποθετεί τους παίκτες, σε ομάδες ή μόνους τους, στις αφιλόξενες, τοξικές περιοχές του Τσερνομπίλ. Το κλασσικό mode του Battle Royale μας αναγκάζει να αγωνιστούμε μέχρι τελευταίος ρανίδος του αίματός μας για να επιβιώσουμε και να αναδειχθούμε νικητές μεταξύ άλλων 99 παιχτών.

Για να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση, οι παίκτες θα πρέπει να ανησυχούν για κάτι παραπάνω πέρα από τους υπόλοιπους επιζώντες. Εχθρός μας, πέρα από τους άλλους παίχτες, είναι και οι αντίξοες συνθήκες. Θα περάσουμε μέσα από ραδιενεργά απόβλητα, βάλτους και περιοχές αυξημένης τοξικότητας. Επιπλέον, ο κύκλος μέρας και νύχτας θα μας υποχρεώνει να προσαρμόζουμε τις τακτικές μας για κάθε περίπτωση και θα λειτουργήσει ως ένα σημαντικό εργαλείο για την επιβίωσή μας. Ταυτόχρονα, τα ουρλιαχτά των μεταλλαγμένων πλασμάτων που θα ακούγονται στην περιοχή θα μας κάνουν να ανατριχιάζουμε με κάθε βήμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Fear the Wolves θα παρουσιαστούν στους συμμετέχοντες κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στο Παρίσι, τον Φεβρουάριο. Οι σχεδιαστές της Vostok Games θα είναι διαθέσιμοι για συνεντεύξεις και παρουσιάσεις για να μοιραστούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο σκληροτράχηλο Battle Royale.

Το Fear the Wolves έρχεται στα PC και τις κονσόλες το 2018. Η Early Access φάση θα γίνει διαθέσιμη αργότερα μέσα στην χρονιά.