Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του Frostpunk, η 11 bit studios και η Digital Sun συνεχίζουν το σερί με ένα νέο trailer για το επερχόμενο RPG Moonlighter με τίτλο ‘Super Official Platforms Comparison’ . Στο βίντεο παραπάνω έχουμε την ευκαιρία να δούμε τις διαφορές μεταξύ της ‘PC Master Race’ έκδοσης και αυτής των κονσολών.

Σε αυτό το Action-RPG με ήρωα τον Will, οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός shopkeeper που το βράδυ βγαίνει για περιπέτεια προκειμένου να μαζέψει υλικά και όπλα για το μαγαζί του. Ο τίτλος που αναπτύσσεται από την Digital Sun και εκδίδεται από την 11Bit Studios, διηγείται μια ιστορία του παρελθόντος όπου η μαγεία και η αρχαιολογία βαδίζουν χέρι-με-χέρι. Οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται πως τα αρχαία μονοπάτια οδηγούν σε άλλα βασίλεια και διαστάσεις – διαχωρίζοντας έτσι τους απλούς πολίτες από τους ατρόμητους πολεμιστές. Η Rynoka, ένα μικρό χωριά κοντά σε ένα από αυτά τα μονοπάτια, ιδρύθηκε ως καταφύγιο και ως τόπος έλξης των πολεμιστών ώστε να πουλήσουν και να αγοράσουν τα διάφορα ευρύματά τους.

Το Moonlighter είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στα GOG.com και Humble Store. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One, PS4, και PC στις 29 Μαίου ενώ για Nintendo Switch αργότερα μέσα στην χρονιά.