Η Wargaming ανακοίνωσε σήμερα την επίσημη κυκλοφορία της πλήρης έκδοσης του World of Tanks. Επιπλέον, η εταιρεία επιβεβαίωσε πως πάνω από 160 εκατομμύρια παίχτες έχουν γραφτεί και παίξει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την κυκλοφορία της έκδοσης 1.0 που φέρνει ανανεωμένα και καλύτερα γραφικά για τους PC Gamers. Η μεγαλύτερη ενημέρωση στην ιστορία του παιχνιδιού φέρνει βελτιώσεις, ανανεώσεις στο σύστημα μάχης, 29 ανανεωμένα πεδία μάχης, νέο Soundtrack και έναν νέο χάρτη.

Η νέα μηχανή γραφικών ονόματι Core, βρισκόταν υπό ανάπτυξη στα στούντιο της εταιρείας εδώ και 4 χρόνια. Το Update 1.0 επωφελεί το World of Tanks PC Edition που θα ανανεωθεί με τα γραφικά της νέας μηχανής, ενώ παράλληλα προσθέτεται νέος φωτισμός, σκίαση, εφέ και επιλογές παραμετροποίησης και καλύτερης απόδοσης.

Το Update 1.0 λανσάρεται σε συνεργασία με την Intel Corporation ώστε το World of Tanks να παραμένει ενημερωμένο και να συμβαδίζει με τις τεχνολογικές εξελίξεις ώστε να τις χρησιμοποιεί στην μελλοντική του ανάπτυξη.

Ο Milos Jerabek, Development Director για την PC έκδοση του World of Tanks είπε για την παραπάνω ανακοίνωση:

Η ενημερωμένη έκδοση 1.0 βελτιώνει την βασική τεχνολογία του τίτλου, παρουσιάζοντας την εσωτερική μηχανή γραφικών της Wargaming, την Core. Χάρη σε αυτό, είμαστε πλέον σε θέση να ανυψώσουμε ολόκληρο το παιχνίδι και να εξασφαλίσουμε ότι το World of Tanks είναι μια διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία για τα επόμενα χρόνια.