Η ομάδα ανάπτυξης πίσω απο την πλατφόρμα του GOG Galaxy φαίνεται σιγά σιγά να ενισχύει την λειτουργικότητα του client, κάνοντας αναφορά για προσθήκη «User Profiles» α λα Steam. θυμίζουμε πως το GOG Galaxy είναι ένα αντίστοιχο digital-market σαν το Steam, με την μόνη διαφορά πως όλα τα παιχνίδια που αγοράζετε είναι DRM-free.

Σύμφωνα, λοιπόν, με μία μικρή ανακοίνωση από τον Lukasz Kukawski (Senior PR Manager) μέσω ενός post στο forum του GOG, «very, very soon» θα δούμε αυτήν την ευχάριστη προσθήκη να εισάγεται στον GOG Galaxy client. Πέρα από αυτό, δεν υπάρχει κάποια λεπτομέρεια για το πως μπορεί να μοιάζει οπτικά ή τι λειτουργίες θα περιέχει. Το μόνο διαφορετικό που μπορεί να παρατηρήσει κάποιος που έχει λογαριασμό GOG, είναι τρεις επιπρόσθετες ρυθμίσεις για το ιδιωτικό απόρρητο του λογαριασμού. Αυτές οι ρυθμίσεις συμπεριλαμβάνουν επιλογές όπως το ποιος μπορεί να δει την λίστα με τους φίλους σας, την συλλογή παιχνιδιών σας και τέλος, σε ποιους εμφανίζεται η σελίδα του profile σας.

Before it all goes live and will be available for you, we need to deal with all the formalities – launching profiles means adding new privacy settings on our end. We want to give you a heads-up, and that’s why today we’ve introduced the three new privacy settings on your GOG account, all connected to the profiles.