Η Ubisoft ανακοίνωσε σήμερα πως το Tom Clancy’s Rainbow Six Siege ξεπέρασε τους 25 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίχτες. Μαζί με την ανακοίνωση η εταιρεία λάνσαρε και το Operation White Noise για όλες τις πλατφόρμες στις οποίες είναι διαθέσιμο το παιχνίδι.

Το Operation White Noise περιλαμβάνει έναν νέο χάρτη, το Mok Myeok Tower που βρίσκεται στην Seoul, καθώς και τρεις νέους Operators ονόματι Dokkaebi, Vigil και Zofia με τα δικά τους ξεχωριστά όπλα. Για να γιορτάσει τα παραπάνω γεγονότα, η Γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε επίσηες πως θα συνεχίσει να προσφέρει περιεχόμενο στο κοινό της για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Το Tom Clancy’s Rainbow Six Siege κυκλοφόρησε το 2015 και από τότε μέχρι σήμερα έχει δει ραγδαία άνθιση. Στο Siege, οι παίχτες λαμβάνουν μέρος σε ένα νέο ξεχωριστό mode στην ιστορία του παιχνιδιού. Ως ένα στυλ «Assault Mode», το Siege Mode μας βάζει αντιμέτωπους με 5 άλλους παίχτες. Η μία ομάδα προστατεύει την θέση της θωρακίζοντας τοίχους και παράθυρα ενώ η αντίπλαη ομάδα προσπαθεί να εισβάλλει και να τους σκοτώσει όλους. Οι παίχτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια μεγάλη ποικιλλία εργαλείων για να θωρακίσουν τα κτήρια, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να χρησιμοποιήσουν παγίδες και προστατευτικά για να εξασφαλίσουν μια εύκολη νίκη.

Μπορείτε να βρείτε το Tom Clancy’s Rainbow Six Siege στο Steam και τo Uplay.