Λίγο καιρό μετά την ιστορία με τα Loot Boxes του Star Wars: Battlefront 2, η DICE προσπαθεί για το καλύτερο μέσω μιας νέας ενημέρωσης. Έτσι σήμερα, οι Electronic Arts και DICE λάνσαραν ένα patch που επικεντρώνει στην οικονομία του παιχνιδιού και στην γενικότερη πρόοδο του λογαριασμού μας. Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε μεγάλη αύξηση στην απόκτηση των Credits, τριπλασιασμό στα Credits του Arcade Mode, και τα Daily Login Crates θα προσφέρουν περισσότερα crafting parts απ’ότι πριν.

Κάθε αγώνας θα μας επιβραβεύει με μέχρι και 1500 Credits με μια γενικότερη αύξηση να παρατηρείται στο σύνολο του αγώνα. Τέλος, ο πρώτος παίχτης σε κάθε αγώνα θα παίρνει ακόμα περισσότερα credits για τις ικανότητές του και την πρόοδό του.

Αύριο, η DICE θα λανσάρει ένα ακόμα update που θα αφορά το Star Wars Battlefront II – The Last Jedi. Με αυτό οι παίχτες θα μπορούν να συμμετέχουν σε δοκιμασίες, και θα μποούν να επιλέξουν μια φατριά (The First Order ή The Resistance) και θα μαζεύουν πόντους για μεγάλα δώρα στο τέλος της σεζόν.

Το Update είναι διαθέσιμο στο Origin και μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Electronic Arts.