Η Microsoft και η Rare ανακοίνωσαν την επίσημη ημερομηνία έναρξης της Closed beta φάσης του Sea of Thieves. Σύμφωνα με την ανακοίνωση η φάση αυτή θα ξεκινήσει στα τέλη του Ιανουαρίου και σε αυτή θα συμμετέχουν όλοι οι Closed Beta παίχτες που συμμετείχαν στο Sea of Thieves Insider Programme.

Πέρα από τους Insiders, όσοι έχουν προ-αγοράσει το παιχνίδι θα μπορούν να συμμετέχουν και να διαπιστώσουν μόνοι τους πόσο έντονη είναι η πειρατική ζωή. Επιπλέον, οι δύο εταιρείες δήλωσαν πως αυτή η Closed Beta θα μας δώσει μια γεύση για το πως θα είναι η πλήρης έκδοση του τίτλου

Στο Sea of Thieves, οι παίχτες ταξιδεύουν και εξερευνούν τον κόσμο στο πειρατικό τους καράβι και αναλαμβάνουν όλους τους ρόλους που μπορούμε να περιμένουμε σε ένα πειρατικό πλήρωμα. Θα λαμβάνουμε μέρος σε αποστολές, θα κλέβουμε, θα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με άλλους παίχτες και θα προσπαθούμε να κυριαρχήσουμε στους ωκεανούς.

Η Closed Beta του Sea of Thieves ξεκινάει στις 29 Ιανουαρίου. Ο τίτλος της Rare, που αναπτύσσεται με την δύναμη της Unreal Engine 4, θα υποστηρίζει cross-play μεταξύ Xbox One και PC, και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Μαρτίου.