Είναι μια περίοδος που τα FPS και τα παιχνίδια ξύλου έχουν πλημμυρίσει τις αγορές. Για εμάς τους φίλους των παιχνιδιών στρατηγικής όμως, η SEGA συνεχίζει να ετοιμάζει παιχνίδια που ενδέχεται να μας εντυπωσιάσουν και να μας κρατήσουν συντροφιά. Η εταιρεία ανακοίνωσε έναν νέο τίτλο στην σειρά Total War, το Total War: Three Kingdoms.

Το Total War: Three Kingdoms λαμβάνει χώρα στην αρχαία Κίνα και πρωταγωνιστούν τρεις μεγάλοι ήρωες που αντιμετωπίζουν την τυραννία στην χώρα τους. Η SEGA περιγράφει την ιστορία ως εξής:

“Το έτος είναι το 190CE. Η Κίνα βρίσκεται σε αναταραχή. Η Δυναστεία των Χαν καταρρέει στο πέρασμα του μικρού Αυτοκράτορα. Αλλά είναι απλά μια μαριονέτα – μαριονέτα του Στρατηγού Dong Zhuo.  Είναι ένα βάρβαρο και σκληρό καθεστώς και όσο ο Dong Zhuo δυναμώνει, η αυτοκρατορία βαδίζει προς την αναρχία. Αλλά η ελπίδα γεννιέται.

Τρεις ήρωες, ορκισμένοι σύμμαχοι ενάντια στην τυραννία, προσφέρουν υποστήριξη στον λαό για τις μελλοντικές δοκιμασίες. Αρπάζοντας την ευκαιρία, οι πολέμαρχοι από τις μεγάλες οικογένειες της Κίνας ακολουθούν το παράδειγμά τους, σχηματίζοντας έναν εύθραυστο συνασπισμό σε μια προσπάθεια να αμφισβητήσουν τον Dong Zhuo. Θα θριαμβεύσουν εναντίον του τύραννου, ή οι προσωπικές φιλοδοξίες θα καταστρέψουν την ήδη καταρρέουσα συμμαχία τους και θα τους οδηγήσουν στην υπεροχή;

Το Total War: Three Kingdoms αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Φθινόπωρο του 2018.