Η πρόσφατη ενημέρωση για το Dragon Ball FighterZ πρόσθεσε νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι της Bandai Namco και Arc System Works. Μέσα στα νέα πρόσθετα θα δούμε το co-op Party Battle και το FighterZ Cup, έναν μηνιαίο διαγωνισμό όπου οι παίκτες θα μπορούν να μαζέψουν πόντους για το Z-Union της προτίμησής του. Από την άλλη, το Party Battle φέρνει μια σειρά από Event περιορισμένου χρόνου, με το πρώτο να τιτλοφορείται ως «The Emperor Strikes Back». Πρωταγωνιστής στο πρώτο event είναι ο Frieza.

Σύμφωνα με τον Director του τίτλου Tomoko Hiroki, θα συμμαχίσουμε με άλλους δύο παίκτες για να αντιμετωπίσουμε «έναν στρατό με δυνατούς εχθρούς». Μπορούμε να οργανώσουμε την ομάδα μας ώστε να είναι Private ή να καλέσουμε τους φίλους μας σε αγώνες με άλλους παίκτες του κόσμου. Μετά από αυτό, μπορούμε να θέσουμε πόσους αγώνες στην σειρά θέλουμε να κερδίσουμε και τότε ξεκινάμε. Το παιχνίδι κρατάει το σκορ για το πόσους εχθρούς νικήσαμε παγκοσμίως.

Η πρώτη έκδοση του Party Battle λειτουργεί και ως μια πρώτη δοκιμή ώστε η Bandai Namco να την παραμετροποιήσει για μελλοντικά event.