Μετά από αρκετές μέρες προετοιμασιών και «πειραγμάτων» από την Blizzard, το μυστήριο αποκαλύφθηκε και έχουμε πλέον την ανακοίνωση της Brigitte, της νέας ηρωίδας που κάνει σήμερα ντεμπούτο στους PTR Servers του Hero Shooter, Overwatch. Μαζί με την ανακοίνωση, η Blizzard δημοσίευσε μερικές πληροφορίες για το kit του χαρακτήρα καθώς και το αντίστοιχο Origin/Reveal Trailer.

H Brigitte δεν είναι κόρη του Reinhardt όπως πιστεύανε πολλοί, αλλά η κόρη του Torbjörn. Κουβαλάει ένα Mace και μια ασπίδα και αποτελεί μια Melee Support ηρωίδα, ή αλλιώς στην γλώσσα της Blizzard, μια Paladin(WoW) ή Crusader (Diablo).

PTR Patch Notes γράφουν:

Μια τεχνικός με απίστευτες δημιουργικές ικανότητες, η Brigitte Lindholm είναι μια γενναία πολεμίστρια που παλεύει στις πρώτες γραμμές για να προστατεύει και να βοηθάει τους συμμάχους της.

Η πανοπλία της Brigitte είναι αρκετά στιβαρή και την βοηθάει να προστατεύει την περιοχή της στην μάχη ενώ παράλληλα προσφέρει εξυγίανση και προστασία στους συμμάχους της. Το βασικό της όπλο είναι το βαρύ Rocket Flail που κουνάει προς τα μπροστά σε μεγάλους κύκλους για να χτυπάει πολλούς αντίπαλους ταυτόχρονα.

Ενώ οι δυνατότητες και η ικανότητες του χαρακτήρα περιγράφονται ως:

«Η Barrier Shield ιδιότητα επιτρέπει στην Brigitte να εξαπωλύσει μια ενεργειακή ασπίδα που μπορεί να απορροφήσει μια ποσότητα επιθέσεων και να προστατεύσει τους συμμάχους που βρίσκονται πίσω της. Όταν η Barrier Shield έχει ενεργοποιηθεί, μπορεί να επιτεθεί με την Shield Bash ιδιότητα για να ορμήσει ευθεία και να καθηλώσει τον πρώτο εχθρό που θα χτυπήσει. Από την άλλη, χάρη στις τεχνικές και κατασκευαστικές της ιδιότητες, η Brigitte μπορεί να αφήσει Repair Packs ώστε να γιατρέψει τραυματισμένους συμμάχους της ή να προσφέρει πανοπλία σε όσους έχουν πλήρη υγεία. Η Brigitte είναι δυνατότερη όταν ενεργοποιεί την Rally ιδιότητα—μια κραυγή που δίνει προστασία σε αυτή και τους συμμάχους της και της επιτρέπει να κινείται γρηγορότερα.

Η Brigitte είναι διαθέσιμη για δοκιμή στο Overwatch PTR.