Το Plains of Eidolon, είναι μια ενημέρωση που όλοι οι φίλοι του Warframe περιμένουν πως και πως. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουμε ακόμα κάποια ανοιχτό παράθυρο κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με μια ανακοίνωση της Digital Extremes, το λανσάρισμα της ενημέρωσης μπορεί να γίνει και μέσα στις επόμενες 10 μέρες:

Αναμενόμενο παράθυρο κυκλοφορίας – Αυτό είναι το κομμάτι του Roadmap στο οποίο οι χρήστες θα φορέσουν τα προειδοποιητικά φώτα τους. Ο στόχος μας είναι η κυκλοφορία μέσα στις επόμενες 10 μέρες – όταν το επίσημο Hub Site κυκλοφορήσει θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες εκεί.

Μέσα στο Forum post υπάρχει και ένας χάρτης με την νέα περιοχή καθώς και μερικές πληροφορίες για το Gara’s Quest:

To Glassframe έχει ένα όνομα και αυτό είναι «Gara» – εμπνευσμένο από την απόφαση του Σχεδιαστικού Συμβουλίου (Design Council) με την πρόταση του ‘Garasu’. Με την κυκλοφορία της Mirage μας άρεσε πολύ η ιδέα να λανσάρουμε έναν ελεύθερο δρόμο του Warframe με αποστολές. Η κυκλοφορία της Gara δεν θα διαφέρει σε αυτό.

«Ωστόσο, η αποστολή της Gara μπορεί να καθυστερήση για καμιά βδομάδα, λόγω μιας δυσκολίας στον ηθοποιό του Ostron… ωστόσο, επειδή η Gara είναι έτοιμη, θα βρίσκεται στο Market για όσους μπορούν να μας στηρίξουν. Αν δεν μπορείτε, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα – θα συμπεριλάβουμε τα κομμάτια της στο Cetus Reward Tablelist για να σας δώσουμε ένα προβάδισμα όταν το Quest της κυκλοφορήσει.

Ο χάρτης δίνεται παρακάτω: