Πριν από μερικούς μήνες, η Bandai Namco ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενός νέου βιντεοπαιχνιδιού βασισμένου στο σύμπαν του Naruto. Το NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER, είναι ένα 4v4 Fighting game, που αναπτύσσεται από την Soleil, και θα αποτελεί κάτι καινούργιο στην σειρά παιχνιδιών πάνω στο anime. H Ιαπωνική εταιρεία έδωσε μερικές νέες πληροφορίες για τον τίτλο μαζί με ένα νέο trailer.

Για πρώτη φορά, οι παίχτες θα μπορούν να συμμετέχουν σε μάχες 4v4 μέσα σε μεγάλους χάρτες και θα μπορούν να αξιοποιήοσυν το περιβάλλον γύρω τους. Οι χαρακτήρες χωρίζονται σε τέσσερις μεγάλες κατηγορίες και οι δυνάμεις τους είναι αυτές που καθορίζουν αυτή την κατάταξη:

  • Attack-type: Χαρακτήρες όπως οι Naruto Uzumaki, Kakashi Hatake και Pain κατατάσσονται σε αυτή την κατηγορία λόγω της υψηλής επιθετικής τους ικανότητας.
  • Ranged-type: Μαχητές όπως οι Sasuke Uchiha, Itachi Uchiha και Konan βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία λόγω των επιθέσεων που διαθέτουν. Οι ήρωες αυτοί, είναι σε θέση να εξαπολύσουν μακρινές επιθέσεις σε πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα.
  • Defense-type: Χαρακτήρες όπως ο Kisame Hoshigaki, έχουν την ικανότητα να ενισχύουν την άμυνά τους και να δρουν ως «tank» σε κάθε μάχη.
  • Heal-type: Ήρωες όπως η Sakura Haruno είναι σε θέση να γιατρέψουν τους συμμάχους τους αλλά και τον εαυτό τους.

Το NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER αναπτύσσεται με την βοήθεια της Unreal Engine 4 και όπως θα δούμε από το βίντεο περιλαμβάνει διαφορετικά game modes με υποστήριξη online vs multiplayer και co-op. Στα game modes θα δούμε και κάποια που συναντάμε σε πολλά παιχνιδια και αυτά είναι τα Barrier mode και  Flag mode. Στο Barrier Mode οι ομάδες έχουν ως στόχο να σκοτώσουν τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας ενώ στο Flag mode οι παίχτες πρέπει να πάρουν την σημαία του αντίπαλου παίχτη και να την πάνε στην βάση τους. Τέλος, τα Missions πρόκειται για ένα mode συνεργασίας στο οποίο οι παίχτες πρέπει να συνεργαστούν για να ολοκληρώσουν διάφορες αποστολές και να λάβουν μεγάλα έπαθλα.

Το NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER αναμένεται να κυκλοφορήσει στα PlayStation®4, Xbox One και PC.