Η Bethesda ανακοίνωσε σήμερα, λίγες μέρες πριν την έναρξη των εκπτώσεων της Black Friday, πως το Wolfenstein II: The New Colossus αποκτάει την δική του δωρεάν δοκιμαστική έκδοση. Από σήμερα οι παίχτες μπορούν να κατεβάσουν το Free Trial στο σύστημάτους και να παίξουν το πρώτο επίπεδο του παιχνιδιού. Αν επιλέξουμε να αγοράσουμε την πλήρη έκδοση τότε η αποθηκευμένη μας πρόοδος μεταφέρεται.

To Wolfenstein II στέλνει τους παίκτες σε μια Αμερική που ελέγχεται από τα στρατεύματα των Ναζί. Αποστολή μας είναι να στρατολογήσουμε τους πιο τολμηρούς ηγέτες της αντίστασης και μαζί τους να ελευθερώσουμε τον κόσμο. Οι παίκτες θα πολεμήσουν τους Ναζί σε εικονικές τοποθεσίες, όπως τη μικρή πόλη Roswell, το Νέο Μεξικό, η Νέα Ορλεάνη και ένα μετα-πυρηνικό Μανχάταν. Οπλισμένοι με ένα εντυπωσιακό οπλοστάσιο πλήρως αναβαθμίσιμων όπλων, συμπεριλαμβανομένου του ολοκαίνουριου Dieselkraftwerk, θα αποκτήσουμε νέες ικανότητες αποκτώντας το σώμα των Super Soldiers, μιας επιστημονικής ανακάλυψης των Ναζί.

Το Wolfenstein II: The New Colossus κυκλοφόρησε στις 27 Οκτωβρίου 2017 και από τότε μέχρι σήμερα έχει λάβει πολύ θετικές κριτικές. Επιπλέον, έχει προταθεί για βραβεία όπως αυτά της Καλύτερης Διήγησης, Καλύτερου Παιχνιδιού Δράσης και Καλύτερης Απόδοσης (Brian Bloom ως BJ Blazkowicz).

Ήρθε η ώρα λοιπόν, να σκοτώσουμε κι’άλλους Ναζί και να ελευθερώσουμε τον κόσμο.