Μπορεί να μην είναι ένα από τα μεγαλύτερα «happening» του καλοκαιριού, όμως το TennoCon 2017, το συνέδριο της Digital Extremes για το πετυχημένο της Free-to-play Third Person Shooter, Warframe, έλαβε τέλος και μας άφησε με μεγάλες ειδήσεις. Η σημαντικότερη ανακοίνωση αφορούσε την επερχόμενη μεγάλη ενημέρωση με τίτλο Plains of Eidolon, και την προσθήκη νέων τόπων και πολιτισμών.

Στο Plains of Eidolon οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν ένα τόπο μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά. Θα μπορούν να εξερευνήσουν τις πεδιάδες και τα κτήριά του και να έρθουν σε επαφή με άλλα Warframes και NPCs. Επιπλέον, θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Archwing μας – τα μηχανικά φτερά που επιτρέπουν γρήγορη μετακίνηση στο διάστημα και τους αιθέρες – κατά βούληση και χωρίς περιορισμούς. Η Digital Extremes ετοίμασε και ένα μικρό βίντεο που δείχνει όλες τις αλλαγές που θα δούμε στο παιχνίδι.

Το βίντεο είναι αρκετά μεγάλο και μας προετοιμάζει και για νέα κεφάλαια στην ιστορία του σύμπαντος αυτού. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά το Plains of Eidolon αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2017.