Η Epic Games ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα πως το Fortnite έρχεται στις φορητές συσκευές, με δυνατότητα crossplay ανάμεσα σε κάθε πιθανή διαθέσιμη πλατφόρμα. Αυτό συμπεριλαμβάνει τις PC, iOS, Mac, PS4, και αργότερα Android συσκευές. Το ίδιο ισχύει και για το Xbox One, οπού και θα προστεθεί η δυνατότητα και σε αυτό αργότερα.

Ακόμα, τα λάμα θα κάνουν την εμφάνιση τους στο Battle Royale Mode του παιχνιδιού αργότερα μ’εσα στην εβδομάδα. Στο Save the World mode, μπορούμε να καταστρέψουμε πινιάτες-λάμα για να αποκτήσουμε διαφόρων ειδών αντικείμενα, οπότε είναι πιθανό να έχουν την ίδια χρησιμότητα και στο αγαπημένο Mode. Η Epic είπε πως θα τα βρίσκουμε διάσπαρτα στα νησιά κατά την διάρκεια του αγώνα.

Η εταιρία αναφέρθηκε και στην αφαίρεση των καπνογόνων από το παιχνίδι, αφού δεν τα χρησιμοποιουν οι παίχτες. Θα υπάρχει όμως διαδικασία αναθεώρησης της χρησιμότητας τους, οπότε ίσως επιστρέψουν στο μέλλον. Επίσης, προσπαθεί να βρει την κατάλληλη ισορροπία για τα jetpacks, τα οποία αναμένονται από τους παίκτες, έπειτα από την ήδη μικρή καθυστέρηση που έχουν δεχτεί.