Η Boss Key Productions, η εταιρία πίσω από το νεόφερτο Radical Heights, πρόκειται να τερματίσει την λειτουργία της μετά από ανακοίνωση του ίδιου του Cliff Bleszinski. Ο Bleszinski, κατά την ανακοίνωση του, δεν φάνηκε να έχει την διάθεση να παίξει με τις λέξεις και μίλησε με αρκετή ειλικρίνεια και αυτοκριτική για τις κινήσεις που έκανε σχετικά με ορισμένα παιχνίδια. Παραδέχθηκε πως το LawBreakers ήταν μια οικονομική καταστροφή για την Boss Key Productions και πως το Radical Heights ήταν μια αργοπορημένη κίνηση.

Όσοι μπήκαν στην διαδικασία να δοκιμάσουν ή να δουν σε κάποιο video το Radical Heights, καταλαβαίνουν από την πρώτη μόλις στιγμή πως τα πάντα σχεδόν είναι placeholders και διακρίνουν το πόσο βιαστικά έκανε την εμφάνιση του ο τίτλος προκειμένου να προφτάσει τους ρυθμούς εξέλιξης των battle royale παιχνιδιών.

Σχετικά με το Radical Heights, λοιπόν, ο Bleszinski ενημέρωσε πως αν και ουσιαστικά παύει η ύπαρξη της Boss Key Productions, οι servers θα παραμείνουν online για το κοντινό μέλλον. Δεν υπάρχει κάποια διευκρίνιση για το αν θα συνεχίσει να λαμβάνει περισσότερο υλικό το Radical Heights.