Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, η Iron Galaxy Studios ανακοίνωσε επίσημα πως το Killer Instinct θα κυκλοφορήσει στο Steam. Σήμερα, η εταιρεία έρχεται να επιβεβαιώσει την ανακοίνωση αυτή μαζί με την ανακοίνωση πως το παιχνίδι θα υποστηρίζει και Cross-play μεταξύ Steam και Windows 10 και Xbox One. H υποστήριξη του Cross-play θα γίνει διαθέσιμη μέσω του αντίστοιχου update που θα την ενεργοποιεί.

Το Killer Instinct αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και η ομάδα ανάπτυξης έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται για τον μηχανισμό αυτόν.

Αυτό που σημαίνει για εσάς είναι πως θα βλεπετε την επιλογή για το Cross Play, αλλά θα υπάρχουν στιγμές που δεν θα φαίνεται ενεργό, και ίσως να λείπει. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί αυτό σημαίνει πως εργαζόμαστε πάνω σε αυτό στο παρασκήνιο, και η εμπειρία σας δεν θα επηρεάζεται όσο εργαζόμαστε.

Το γεγονός ότι το στοιχείο ενεργοποιείται και απενεργοποιείται θα έχει μηδενική επιρροή στο KI In-network play, ή μεταξύ των παιχτών σε Windows 10 και Xbox One. Οπότε, παίξτε όσο επιθυμείτε όσο εμείς κάνουμε την «βρώμικη» δουλειά στο παρασκήνιο.

Το Killer Instinct αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενες βδομάδες.